reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
heheh ja czuje ja ja a dzisiaj dzidziol jest wyjatkowo aktywny :) kopie rusza przeplywa :) i ginek nawet sie niezdziwil ze juz czuje hehe zaczela sie smiac ze sie niema co dziwic ze czuje jak taki wielkolud ;) i tak rozmawialam ze znajoma dzisiaj wlasnie ktora urodzila i mowila ze jej tez byl taki duzy napoczatku termin sie jej zmienial ale zostala przy terminie z ostatniej miesiaczki i tak urodzila co prawde troszke wczesniej ale miala umuwiona cesarke wiec tydzien wczesniej ja wzieli a wogole to ma niezafajnie dostala krwotoku musieli jej wszytsko wyciac :( z malym tez niefajnie byl ulozony posladkowo i grozi mu 6 miesiecy w gipsie bo cos tam ma nie tak z bioderkami z brzuckiem :( biedactwo malitkie ciekawe co bedzie po konsultacji :( a taki slodziutki pulpecik z niego :)

j tez czuje jkis kluci w ronych miejscch, i bulgoty ale nie wiem czy to nie kichy ? ! hmmm

bozienka- moj syn n poczatku byl rowno z termienm om, potem jk poszedl do przodu to o 2-3 tydnie nawet ;] aaaaa i terz juz o 4 dni byl satrszy to bylo w 12/13 tygodniu hyht ciekawe jak bedzie w listopdzie ;]

no i ogolnie meczy mnie rozwolnienie - ale to pewnie rpzez to ze wczoraj wzielam dwa razy magnez na noc jak cyztlam na necie to nadmiar powoduje rozwolenie ni- jakos sie zakrecilam i wzielam 2 zmaist jedna tabletke no cóż - głupim trzeba sie urodzic ;/

Dzien dobry moje kochane kobietki :)
Ale napisałyście duzo od samego rana:)
Bozienka nie przejmuj sie ja wczoraj wieczorem mialam racje, ale w piec minut go uspokoiłam powiedzialam ze sie wyprowadze jak mi bedzie robil awantury o byle co:)
A to mozliwe zebysmy cos czuly?Tzn te kobietki ktore sa w 13 tygodniu?Ja cos tam czuje ale nie wiem czy to dzidzia:)

Kasiurek ja mam ten
http://www.google.com/url?sa=t&sour...VDg9nZAwQ&sig2=lP-sx6JBzPAsLKmhprvXOQ&cad=rja

Co do ruchow tez juz cos czuje ale jeszcze nie takie konkretne:sorry:

Mini ja wczoraj mialam taki przyplyw energii,posprzatalam troche:tak:upieklam placuszek:-p Chyba mamy dzicieaczki w bardzo przyblizonym wieku:tak:Kondzio jest z 4go maja:tak:

Tunia z Kondziem pierwszy ruch mialam w 15tyg:tak:

Tez musze sie zbierac.Kondzio w przedszkolu do 12ej,zaraz musze jechac po niego.

Ostatnia edycja:
Kasiurek ja mam ten
http://www.google.com/url?sa=t&sour...VDg9nZAwQ&sig2=lP-sx6JBzPAsLKmhprvXOQ&cad=rja

Co do ruchow tez juz cos czuje ale jeszcze nie takie konkretne:sorry:

Mini ja wczoraj mialam taki przyplyw energii,posprzatalam troche:tak:upieklam placuszek:-p Chyba mamy dzicieaczki w bardzo przyblizonym wieku:tak:Kondzio jest z 4go maja:tak:

Tunia z Kondziem pierwszy ruch mialam w 15tyg:tak:

Tez musze sie zbierac.Kondzio w przedszkolu do 12ej,zaraz musze jechac po niego.
a ten to chyba do ucha jest tak >nie taki bezdotykowy ?

Bozenka,
Co to za okrutny gość ciebie denerwuje, oj oj oj kara mu się należy

Ale tutaj czytania miałam od rano ho ho,

Co do ruchów u mnie tylko jakieś bulgotania, ale tak to koło 14-15tego tygodnia coś tam czuć powinnysmy, ja jeszcze czekam.

Mam pytanko do was co stosujecie na skórę profilaktycznie przeciw rozstepom, albo z czym macie dobre doświadczenia z poprzednich ciaz? Ja kupiłam Mustele po tygodniu smarowania czuje tylko miła gladziutka skórę, ciekawe czy w ogóle warto coś smarowac?

Ostatnia edycja:
Bozenka,
Co to za okrutny gość ciebie denerwuje, oj oj oj kara mu się należy

Ale tutaj czytania miałam od rano ho ho,

Co do ruchów u mnie tylko jakieś bulgotania, ale tak to koło 14-15tego tygodnia coś tam czuć powinnysmy, ja jeszcze czekam.

Mam pytanko do was co stosujecie na skórę profilaktycznie przeciw rozstepom, albo z czym macie dobre doświadczenia z poprzednich ciaz? Ja kupiłam Mustele po tygodniu smarowania czuje tylko miła gladziutka skórę, ciekawe czy w ogóle warto coś smarowac?

kosmetyki z babydream ;] albo seria dla dzieci (oliwka)albo dla mam w ciazy ;]

czemu suwaczka sobie w sygnature nie wrzucisz? tylko chyba co piszesz to link wklejasz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry