• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Hmmm no kurczę Ci to nie moga miec jednej rzeczy okreslonej jednoznacznie tylko takie kombinejszyn :-P
Faktycznie chyba sie zdzwilila, jak podalam termin porodu :/ Ale polozna dala mi namiary dopiero kiedy to bylo..32 tydzien? I odrazu mowila, ze to jednorazowe zajecia to sie nie spieszylam ;-)

Aaa jednak? czyli nie popelnilam faux pas , ze tak pozno??

Ja dziś po wizycie, opisałam grzecznie w odpowiednim wątku :-)
Dzisiaj miałam mega lenia, poszłam spać o 14 i tak do 16.30 z małymi przerwami spałam, pewnie w nocy będzie ciężko. U mnie powodem było ciśnienie okazało sie, że mam 100/70.

Próbuje was gonić i być na bierząco, nie przypuszczałam, że to takie trudne będzie, jestem wytrwała więc będe próbowała nadal:-)

angel- nieeeeeeeee, mi polozna powiedziala, ze szkola r. jest od 36tyg :baffled: i faktycznie jak bylam w sobote to wszystkie baby z ktorymi gadalam to termin na marzec mialy....

miałam nadzieje że dziś uaktualnie listę marcóweczek ale nie dam rady, wybaczcie.. Jutro jednak jadę do pracy - pokażemy nasz projekt :tak: i oby to był koniec tzw "etapu 1" :-)
także buziaki - odezwę się pewnie po powrocie, czyli popołudniu...

ivi powodzenia!!

Kamila ah to nic nie wiem;) Ale spoko zobaczymy co to bedzie.. m oczywiscie ma prace i nie wie czy sie zamieni..szlag mnie trafi..

Jezu dopiero 23 ale sie czas wlecze..a jeszcze 3 godziny przespane :/ ładnie sie dzis wymecze..

ah jo ;-)

reklama
angel- pros swego zeby sie zamienil .... u nas byla tylko 1 babka bez faceta... a par bylo z 15, co do drzemek ja sobie na nie nie pozwalam bo pozniej wlasnie nocne zmiany ciagne do 4 rano... a tak przy odrobinie szczescia o 1 spie :tak:

ivi- pracusiu powodzenia

co do pracy facetow moj jutro pracuje:angry::crazy::no: myslalam ze go powiesze... co prawda ma konczyc o 16-17 ale sa walentynki i nie wierze ze wyjdzie o tej godzinie z restauracji:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry