Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cichutko tu dzis i spokojnie ...
dziewczyny jak to jest z tymi witaminami ? ja lykalam I tyrmestr taki komplet witamin dla kobiet w ciazy plus podtrzymujace tabletki, duphason juz odstawilam od 13 tyg a co z witaminami? trzeba brac czy nie? wyniki raczej mialam dobre...(nikt nie dzwonil ze szpitala wiec tragedii nie ma na pewno)
Nadmiar witamin może szkodzić, więc z tym "na pewno" to lepiej uważać;-).ja w każdej ciąży brałam witaminy i na pewno nie zaszkodzą
ZObaczymy jak wkoncu poznam jakies wyniki krwi bo przecie o zgonie tutaj dowiesz sie juz leząc w czarnym worku!!![]()
Nadmiar witamin może szkodzić, więc z tym "na pewno" to lepiej uważać;-).
oj łatwo powiedzieć; ja byłam dość aktywna ale teraz mam nakaz leżenia więc nic z tego, pewnie będę tak sflaczała do porodu, że ktoś będzie musiał rodzić za mnie ;-)Kobietki - jesli bylyscie aktywne przed ciąza to dobrze byc aktywnym dalej (tylko prosze z umiarem!) jesli nie uprawiałyscie sportu tak intensywnie to lepiej postawic na basen, joge i spacery.