reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Nefi naprawde masz jakiegos ciaglego pecha do lekarzy i wizyt w tym szpitalu... Trzymam kciuki by to sie juz wkoncu zaczelo i skonczylo z dzidzia na raczkach:)

Kindzia bidulo ja sie tak zle czuje ogolnie, ze jakbym miala jeszcze teraz haftac to bylby juz koniec swiata przysiegam :-( Trzymaj się...jakos.. juz nie dlugo i to sobie powtarzam..

Mini ma za to humorek dobry, meza wczesniej dzis wkonuc to chociaz tyle ;-)

Nusia az mi sie wierzyc nie chce, ze ty w 40 tygodniu jestes ;-) Toz to jakas abstrakcja widziec taki suwaczek :)) I juz tak sie zapowiadalo i ustalo no oby cisza przed burza, nie daj Boze bys przenosila! Ale ty tez chyba nie starasz sie za bardzo co? Podloga wyszorowana, spacer zaliczony, goraca kapiel i maz na deser??
Ja zrobie wszystko by wywolac wczesniej, nie chce tu wywolywania :no: Ale cos zaczynam przeczuwac, ze mu tam za dobrze i sobie bedzie rosl jeszcze 3 tygodnie uparcie nie wychodzac :-(

Pinula działaj działaj to juz musi byc to ! :)

A mi zaczynaja siadac od ciezaru kolana.. Szczegolnie lewe, zaczyna mnie to martwic ten ból przy chodzeniu a nawet lezac jak nim ruszam ;-(

reklama
Angel ja robie wszystko to co proponujesz Nusi i co doopa!!! Nic a nic nie pomaga jedynie masowanie sutków goni mnie na kibelek ot co i to by było na tyle, a już bym chciała być po wszystkim w domku. Żeby dało się pominąć etap szpital to by mi się tak nie spieszyło ale perspektywa pobytu w SPA mnie dobija.

Nusia az mi sie wierzyc nie chce, ze ty w 40 tygodniu jestes ;-) Toz to jakas abstrakcja widziec taki suwaczek :)) I juz tak sie zapowiadalo i ustalo no oby cisza przed burza, nie daj Boze bys przenosila! Ale ty tez chyba nie starasz sie za bardzo co? Podloga wyszorowana, spacer zaliczony, goraca kapiel i maz na deser??
Ja zrobie wszystko by wywolac wczesniej, nie chce tu wywolywania :no: Ale cos zaczynam przeczuwac, ze mu tam za dobrze i sobie bedzie rosl jeszcze 3 tygodnie uparcie nie wychodzac :-(

(

Angel ja tez nie wierze ze to już tuż tuż. Ale w sumie na razie nic nie robie zeby przyspieszyć, może w przysżłym tyg zaczne:-) Choć dzis mam zamiar troche posprztac, łązienke umyć, posciel ubrac nową:-) ale jutro ide na 30-stkę wiec wolalabym po weekendzie urodzić jak już:-) A mąż w czasie ciąży a zwłaszcza teraz nie jest chetny na przytulanki..... Od poniedziałku bede masowała sutki, szorowała podłogi na kolanach i myła okna:-)

Angel tobie kolana, a mi dolny odcienk pleców i lewa pachwina daje znać.....oj ta konćóka ciaży to cieżka jest....

Jopal no to upartego masz tego maluszka swojego :-D Ale skurcze juz sa wiec zaczyna sie dziac :tak: I jak wy masujecie te sutki, mnie to boli :/ Wczoraj maz pomasowal na swoj sposob to nie bolalo nic a nic :zawstydzona/y: :-D

Nusia to tobie sie nie spieszy :-D No i dobrze jak przyjdzie pora to przyjdzie..
Ja jestem tak niecierpliwa... przezylam te 9 msc i teraz jak juz polozna nawet mowi, ze on duzy i gotowy do drogi to juz dla mnie za duuuuzoooo... juz niecierpliwosc moja siega zenitu :(
Maz tez wychodzi do pracy codzien i mowi, ze ma nadzieje na telefon :-D ( umowilismy sie, ze jakas zwykla sprawe bede miec to pisze sms a jak bedzie sie cos dziac to bede dzwonic - on na kuchni nie ma jak odbierac tel od tak, ale trzyma go blisko i wie, ze jak zacznie dzwonic to juz nie ma zartow :-D ) W pracy wszyscy tez nakreceni, maja bardziej pracowita chwile to kazdy sie pyta czy aby telefon nie dzwoni :evil:

A poki co dochodza dolegliwosci bolowe, a skurcze sporadyczne..eh..

K&M fajnie, zes ogarnela ten watek staraczek i wiesci od Atan ;-) Wyglada na to, ze juz sie zaczelo , powodzenia jej!

Atan kciuki mocno zacisniete ;) Amelka napewno dzisiaj juz bedzie z Toba
kurde dziewczyny tak sie zaczely sypac ze nienadanzam kto juz urodzil a kto jeszzce nie kto idzie rodzic a kto jeszzce nie i nawet nieiwem komu gratulowalam a komu nie :(0
A WIEC DLA WSZYTSKICH NOWYCH MAMUSI SERDECZNE GRATULACJE !!!!!!!!! przepraszam ze tak ogulnikowo ale mala mi dzisiaj z rak nieschodzi bo ja brzuszek boli i doslownie nienadanzam co i jak ;)
a tak wogule to witam :)

Pere jak Ty sie masz i Twoj mały chłopczyk????
Angel no serio ja juz mam dość.
Atan widać, że już coś walczy. Podobno z ta piłką to dobry patent :rolleyes2:

Kindzia współczuje tych wymiotów :frown:

Nefi
ja nie rozumiem . Po co chcą Cię kłaść do szpitala a potem zaraz wypisywać ?? Bo rozumiem że chcą coś sprawdzić - to nie mogą tego zrobić bez przyjęcia na oddział ( np Twój ginekolog w gabinecie ) chore to strasznie :eek:

Angel współczuje bóli kolan ...

Bozienka ucałuj słodki brzuszek od Cioci :-) Oby szybko przestał boleć :sorry:

A Atan moim zdaniem niepotrzebnie nakręcili z tym wcześniejszym porodem :crazy: i teraz też moim zdaniem nie potrzebnie jej dali oksy - jak miała skurcze co 17 minut i rozwarcie na palec to żadna akcja się nie zaczęła - a nawet jeśli tak to po co od razu podpinać oksy ??? :confused2:

A kroplowka z oxy dziala zupelnie inaczej jak w Anglii ten żel co smaruja co 6 godzin??

ehh dzieje sie dzieje...ciekawe kto zostanie tak na sam koniec nie zyczac nikomu :-D

reklama
nefi ja napisze tylko tyle ze Ci wspolczuje strasznie....

Angel trzymaj sie z tym kolankiem a nie mozna czyms smarowac co by tak nie bolalo???

A ja poszla do sklepu no dosc spory kawalek i ledwo zyje po pierwsze to nie ejstem przyzwyczajona do takiego chodzenia z nogi na noge po drugie bujam sie jak kaczka!!!!!!!i po trzecie chce rodzic!!!!!!!

A tak wogole to jem placki ziemniaczane:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry