Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i jestem okropnie ciekawa jak malutka będzie wyglądac 

wczoraj po wizycie i ja brunatnych plamień dostałam - także może coś tam przez przypadek mi otworzył
albo po badaniu ot tak poprostu o coś leci 

) także jak się okazało, że wszystko ok i wróciliśmy z M do domku temperatura z 37,5 skoczyła mi prawie na 39 dlatego też nie zajrzałam wczoraj... M nie dał mi wstać z łóżka - tylko ciepłą herbatę mi donoszono...

dziś jeszcze M wyślę do zielarskiego może tam gdzie znajdzie :-):-):-)
fiu fiu :-). moja mała tez czka po kilka razy dziennie, hmm zadatki na diwę operową będzie miała czy jak ????
nie wolno. u nas kobitkom od razu po przyjsciu sprawdzaja czy nie maja pomalowanych paznokci i bezbarwnym tez nie mozna.
niby mówią, że do cesarki tylko, tylko jak przewidzieć czy coś sie nie zadzieje takiego, że się nie będzie miało cesarki. 

no a w ośrodku to ładnie sprawę olali - nie ma jak uzywac sprzętu a nie wiedzieć jak
dobrze, że wszystko ok.
na pewno będziesz zadowolona