Mini55
&&&&&
Doczytałam na necie że te z napisem BIO nie powinny mieć żadnych pestycydów w składzie .
Zastanawiam mnie jaka jest różnica w ilości pestycydów w marchewce ze słoiczka a w marchewce ze straganu
I jaka jest różnica w wartości odżywczej i przyswajalności składników odżywczych, w marchewce ze straganu na świeżo przygotowanej na parze a w marchewce ze słoika mrożonej , pasteryzowanej jeszcze raz mrożonej jeszcze raz pasteryzowanej przechowywanej dwa lata w słoiczku z jasnego szkła
:-)
Zastanawiam mnie jaka jest różnica w ilości pestycydów w marchewce ze słoiczka a w marchewce ze straganu
I jaka jest różnica w wartości odżywczej i przyswajalności składników odżywczych, w marchewce ze straganu na świeżo przygotowanej na parze a w marchewce ze słoika mrożonej , pasteryzowanej jeszcze raz mrożonej jeszcze raz pasteryzowanej przechowywanej dwa lata w słoiczku z jasnego szkła
:-)
Korzystałam z mięsa "Gerbera" bo wtedy wydawało mi się że jest najlepsze , ale teraz zastanawiam się czy nie wybrałam czasem najgorszej opcji bo nie sprawdzałam składu a teraz okazało się że dodają mięso oddzielone mechanicznie 
dzieciaki śpiące i marudne . M pojechał do szpitala zarejestrować się do neurochirurga . W czwartek ma komisję w Zusie