Mini55
&&&&&
Lastetunia a coś z Roksanki bioderkami było nie tak ,że mieliście USG ?? Bo Duszka nie miała ,więc nie mam pojęcia czy ma już te jądra czy nie 
Villandra super to poddasze , co w nim będzie pokój Rafałka ?? Śliczny sufit , z czego jest zrobiony ?? a najbardziej te belki mi się podobają
Angel uśmiała się z tych spodni
bo mój Borys też niektóre krótkie spodnie ma na 12-18 miesięcy 

Jak robisz ciasteczka owsiane ?? Do osłodzenia możesz użyć syropu z agawy albo klonowego
Duszka też non stop w buzi łapki trzyma , ale puki co nic tam nie widzę
i to chyba taki etap z tym wzbranianiem się przed leżeniem bo Dusia też marudzi . Ale ja ją prawie non stop noszę na rękach
gotujemy razem , albo serfujemy po necie , albo łazimy po domu :-) A jak ją odkładam do leżaczka i zaczyna marudzić to najlepsza na świecie interaktywna zabawka czyli Borys zajmuję jej uwagę 

Villandra super to poddasze , co w nim będzie pokój Rafałka ?? Śliczny sufit , z czego jest zrobiony ?? a najbardziej te belki mi się podobają

Angel uśmiała się z tych spodni
bo mój Borys też niektóre krótkie spodnie ma na 12-18 miesięcy 

Jak robisz ciasteczka owsiane ?? Do osłodzenia możesz użyć syropu z agawy albo klonowego
Duszka też non stop w buzi łapki trzyma , ale puki co nic tam nie widzę
i to chyba taki etap z tym wzbranianiem się przed leżeniem bo Dusia też marudzi . Ale ja ją prawie non stop noszę na rękach
gotujemy razem , albo serfujemy po necie , albo łazimy po domu :-) A jak ją odkładam do leżaczka i zaczyna marudzić to najlepsza na świecie interaktywna zabawka czyli Borys zajmuję jej uwagę 

Szkoda mi go
wszystkie badania Małej robię sama za własne pieniądze.
spodnie, które były do kompletu odłożone chyba od 3 miesięcy
), a z metek od-do miesięcy, to 3-6, 6-9 i 9-12 też, także te rozmiarówki dosyć dużą rozpiętość mają ;-)
M zrobił sylikon i odpadł
Zmęczone chłopię...