Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hehehhee nie wytrzymała napięcia i pękła akurat tak jak się stało pod strumieniem wody brodzik taki badziewny. Niestety wszystko potem szło w wylewkę i czekaliśmy aż wyschnie.. no a teraz nie ma jednej ściany
miska - mój też śpi, ale ja teraz nadganiam prace.. a prasowanie i obiad czeka..
ivi to żeście zaszaleli
ja już obiadek mam gotowy,troszkę podjadłam,więc zjem trochę później,pranie się suszy teraz zrobiłam małą przerwę dla pralki później jeszcze jedno wstawię
hej lejdis ja mam w pracy urawnie glowy i jak tak dalej pojdzie to w pon bede juz u lekarza po zwolnienie bo kolezance dowalili troche pracy i sie buntuje i ma racje swoja droga ale powiedzilala ze jak tak dalej pojdzie to pojdzie na zwolnienie a wiecie nie rpoblem zalatwic sobie jakas chorobe.... a potem ja nie bede mogla isc bo mnie beda prosic aby zostala i o dlatego spdam jak naszybciej sie da!!
Widze ze gdzie jak gdzie ale w rpacy przyajciol sie nie da miec!
ja tez bym chciala czuc kopniaczki... jedyce co mnie cieszy to ze brzuszek rosnie ladnie i jest juz taki okraglutki calutki M. mowi ze mam piekny brzuszek
Ja jak zjem coś słodkiego mała w momencie zaczyna skakać tak samo nieraz reaguje na głośną muzykę wiercić się zaczyna może tradycję rodzinną będzie kontynuować i tańczyć może jej się uda zawodowo
Angel tak czytam i nie wiem co napisać... Trzymaj się - bardzo mocno ściskam i trzymam kciuki... Musi być dobrze!!!!