reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
hehehhee nie wytrzymała napięcia;) i pękła akurat tak jak się stało pod strumieniem wody :) brodzik taki badziewny. Niestety wszystko potem szło w wylewkę i czekaliśmy aż wyschnie.. no a teraz nie ma jednej ściany :D

miska - mój też śpi, ale ja teraz nadganiam prace.. a prasowanie i obiad czeka.. :(

ivi to żeście zaszaleli :-D
ja już obiadek mam gotowy,troszkę podjadłam,więc zjem trochę później,pranie się suszy teraz zrobiłam małą przerwę dla pralki później jeszcze jedno wstawię

hej lejdis ja mam w pracy urawnie glowy i jak tak dalej pojdzie to w pon bede juz u lekarza po zwolnienie bo kolezance dowalili troche pracy i sie buntuje i ma racje swoja droga ale powiedzilala ze jak tak dalej pojdzie to pojdzie na zwolnienie a wiecie nie rpoblem zalatwic sobie jakas chorobe.... a potem ja nie bede mogla isc bo mnie beda prosic aby zostala i o dlatego spdam jak naszybciej sie da!!
Widze ze gdzie jak gdzie ale w rpacy przyajciol sie nie da miec!

ja tez bym chciala czuc kopniaczki... jedyce co mnie cieszy to ze brzuszek rosnie ladnie i jest juz taki okraglutki calutki M. mowi ze mam piekny brzuszek :)

Tak słodkie podobno nie zawodne by małe wiecej sie poruszało ;) takie smaczne wody płodowe to co sie dziwic ;)

Ja jutro jade na prywatne usg. Podekscytowana na maxa i rownie zdenerwowana czy wszystko ok.. Jezuuu za duzo nerwow naraz!! Zwariowac mozna..

reklama
Witam dziewczynki :)

Ja jak zjem coś słodkiego mała w momencie zaczyna skakać :) tak samo nieraz reaguje na głośną muzykę :) wiercić się zaczyna :D może tradycję rodzinną będzie kontynuować i tańczyć :) może jej się uda zawodowo :)

Angel tak czytam i nie wiem co napisać... Trzymaj się - bardzo mocno ściskam i trzymam kciuki... Musi być dobrze!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry