V
villandra8
Gość
Matko, co tu się dzieje 
Normalnie straciłam do reszty wątek.....

Normalnie straciłam do reszty wątek.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bez ryzyka utraty palca), ślinotok taki, że jeszcze takiego nie widziałam, raczkowanie dalej w punkcie wyjścia, ale jakby zaczynał kombinować do wstawania (w sensie samodzielnie), więc może i nie będzie się trudził raczkowaniem? Niech tam robi, co chce.
ale idzie mu to świetnie. Do samodzielnego siadania tez nam daleko, ale jak podnosi się za moje ręce, albo postawie go przy łóżku to chociaż chwile postoi sam. I tylko gadanie mamamama, babababa i gegege wychodzi super

, ale wątku głównego nie da się nadrobić, no ale dzieki fb na biezaco jakos jestem 
:-) mamy już całe 6 komplet jedynek i górne dwójki a teraz dolne dwójki się czają do wyjścia ślina po kostki i gryzienie co się da 

jestem z niego dumna i każdego dnia coś nowego się uczy, do tej pory nuczył się przybijać piątkę, na wyjście machać papa, pokazuje zapytany jak duży urośnie wyciągając rączkę do góry, bije brawo, czasem też jak mu czegoś zabraniam i mówię że nie wolno "nono" pokazuje machając ręką (podobnie to wygląda póki co jak machanie papa 
;-)