Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ulala ale się tu podziało ja Wam powiem, że już myślałam, że na fb mnie nie przyjmą. Dopiero po 5 podaniu z prośbą, sptawa została rozpatrzona pozytywnie
O jestescie tu Sluchajcie ja mam dezaktywowane konto na fb, ale specjalnie dla was zalozylam nowe by miec dostep tylko do tego co najwazniejsze na fejsie)
Problem w tym, ze wyslalam wiadomosci do Agi i Kasi P. i widze, ze nie odczytaly. Sprawdzilam wyslalam do m i tez nie ma, wiec nie wiem o co chodzi.. Mozecie mnie znalesc i dodac?
Angel Dharma i zdjecie Buby profilowe ( wbrew pozorom jest kilka takich osob z indonezji ;D )
Alee widze tu tez macie wesolo;D Ide czytac co wymylilyscie ;-)
"nowe" dziewczyny nie martwcie się, jak ujawni się jeszcze przynajmniej dwie-trzy dziewczyny, które do tej pory nie miały odwagi do nas dołączyć, to pewnie Was zaprosimy do nas na FB, ale pięć nowych ( z wami łącznie) to absolutne minimum, odwagi:-)