Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam to samo leże teraz i jak tylko trochę robi się twardy to panikuje ze to skurcze czekam na obchód i powinni mnie jutro wypuścićmonika super, że u Ciebie już sytuacja opanowana, ja też się stresuję tą szyjką i jeszcze jak tak leże i słucham brzucha to mi się wydaje cały czas, że mam jakieś skurcze, jak łaziłam i nic nie wiedziałam to byłam spokojna, a teraz wariuje.

hej dziewczyny . Jak tam nastroje wieczorne ??
Kasiurek ja łykam femibion natal Classic . Femibion Natal Classic, tabletki, 60 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Do tego mam osobno omega med ( same omegi) ale jeszcze nie zażywam .
OMEGAMED PREGNA 60 kapsu
napi8salam posta z cytowaniem i co pol cytatu i post wciety grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a wiec jeszcze raz w skrocie ;/
ja biore prental clasic i dha z algo bo weldug pani aptekarki od 1 do konca 2 bierze sie ten z alg a w 3 ten z ryb -nie wiem dlaczego hmmm stad rozgladam sie za czyms innym. ale mam jeszcze 40 tabletek clasicu ...
ja dzis padam obeszlam wszytskie groby a a reszte zawiecilam swieczke pod krzyem najgorsza przeprawa do dabrowy gorniczej ... ale jestem w domku i mam spokoj ;] dzidz spi ja w loziu z lapkiem poczytam co tamn sie na zamknietym dzieje i spac !!!!dobranoc