Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dostał nawet medal 

ajako z tymi facetami to tak juz jest wlasnie:-)przez weekend tez myslalam ze moj ze mna posiedzi i bedzie milo to wzial komputer od kolegi i mu reperowal nie przesadzam cala sobote przy nim siedzial malo tego w niedziele dobrze oczu nie otworzyl i oczywiscie co laptos do reki i dalej siedzi cos tam grzebie!tacy to oni fantastyczni!
, a z nimi to już tak jest... Zero albo jeden.Wy narzekacie na mężów ale ich macie przynajmiej przy sobie - zajrzyjcie na zamknięty tam opisałam (na głównym niestety nie napiszę tego) co ja dziś mam![]()
Villandra jak spływa i się wykrztusza to chyba dobrze , znaczy że schodzi .![]()
z cytryna sie po cichaczu wchodzi bo jak cie pigula zdybie to larmo bedzie niby ze zakloca dzialanie kwas co w cytrynie ale dzieki niej lepiej sie to pochlania;pJa sie pwenie dowiem kiedy mam zrobic jak pojde do niego teraz w piatek, dziewczyny ale z ta cytryna to tak wparowac:-)
peaser tak szybko ci nie dadza bo musisz go sama kupic koszt okolo 200 zyla jak ogladalam i zamawiaja go dla pacjentki kazdy rozmiar ze tak powiem ;] i potem sie go zaklada tylko ze peaserem nie jest tez sprawa prosta - bo mozesz miec odlezyny, czeste zapalenia czy infekcje a to tez nieleczone i w pore nie wychwycone to moze do porodu prowadzic. Lepiej kropliki i nospe i si enie forsowac -zreszta powinni ci w spzitlau wytlumaczyc co jest lepsze co nie, czy szyjka sie skraca czy otwiera bo czasem szef wystraczy i gra ;] takze popytaj sie dokladnie ;] a jak kroplowke dostanies ot musisz 3 doby lezec- bo oni nie dostana za ciebie kasy jak cie po godiznie wypuszcza- wiem co mowie ja to staly bywalec jestem ;]A ja pojechałam dla świętego spokoju do szpitala bo no-spa nie pomogła leżenie też nie.I miałam taką panikę jak brzuch co chwile jeszcze zaczął się stawiać.A w szpitalu czekałam rodzącą przyjęli i mnie też i kolejną bez problemu też bo po terminie.A mówią ze miejsc nie ma w szpitalach.Dostałam kroplówkę i pomogło przestało kłuć.I teraz leże z kolejną.I mam obowiązkowy urlop.Teraz jestem spokojna bo tu nic złego się nie stanie .Mogli w sumie dać kroplówkę i do domku wypuścić ale nie chcieli.Mam nadzieje ze wyjdę założą peser i będzie już spokojnie.
i jak tu spać zaczeła jaka rodzić i krzycza na nią jakaś masakra położne latają ekspresowy poród ma
Miałam w poprzedniej ciąży peser i pomógł i całkiem dobrze funkcjonowałam.Po urodzeniu po prostu dostałam antybiotyk.Wiec ja jestem za peserem nie szwem to jest większa ingerencja koleżanka obok ma założony szef tylko dlatego za ma szyjkę bardzo krótką na 1cm i rozwarcie 1,5cm i nie ma jak założyć.Dla mnie nie ma problemu jak mnie wypiszą żeby mi kazali zamówić i założyć i będę spokojna nie kluje ale potrafi się napinać brzuch ale raz na jakiś czas .Podobno jutro mają mnie wypisać jutro i dobrzepeaser tak szybko ci nie dadza bo musisz go sama kupic koszt okolo 200 zyla jak ogladalam i zamawiaja go dla pacjentki kazdy rozmiar ze tak powiem ;] i potem sie go zaklada tylko ze peaserem nie jest tez sprawa prosta - bo mozesz miec odlezyny, czeste zapalenia czy infekcje a to tez nieleczone i w pore nie wychwycone to moze do porodu prowadzic. Lepiej kropliki i nospe i si enie forsowac -zreszta powinni ci w spzitlau wytlumaczyc co jest lepsze co nie, czy szyjka sie skraca czy otwiera bo czasem szef wystraczy i gra ;] takze popytaj sie dokladnie ;] a jak kroplowke dostanies ot musisz 3 doby lezec- bo oni nie dostana za ciebie kasy jak cie po godiznie wypuszcza- wiem co mowie ja to staly bywalec jestem ;]