reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
No cos czuje pismo nosem :rofl2:
Ewstra a ja w zyciu bym nie pozolila sobi ena przenoszenie 16 dni :no: Nie mozna tez AŻ TAK demonizowac tego wywolywania..
Cholera musza wkoncu wiedziec co robia ci lekarze no :/ chociaz troche :/

Doris to twoja Emilka tak jak moj Bartosz! Dramat! Od 1dnia tv, psy, rozmowy i halas! A tu za nic nie chcial spac! Ryczal cale dnie! W koncu jak byla lekka cisza to bylo lepiej ale dalej nie super, tylko noce w miare przesypial. A teraz to juz zupelnie dramat! W dzien od kilku miesiecynie spi a w nocy wystarczy puknac juz wstaje.ja spie jak zabita a on sie budzi. Obrazek dziecka przenoszonego na rekach spiacego z auta do domu tO dla nas komedia:) jemu wystarczy silnik wylaczyc juz sie budzi:)
Ogolnie to ja juz wiem ze nie ma czegos takiego jak przyzwyczajanie dziecka do czegos! Kazdy sie rodzi juz z swoim charakterkiem. Np moj Bartek od 1dnia nie cierpial z nami spac w lozku! Odpycha nas i rozpycha az sie go nie polozy w lozeczku gdzie odrazu spokojnie spi! A zawsze sie mowi ze to rodzice przyzwyczajaja do spania w lozku! A moj nie chcial!
A ksiazka jezyk niemowlat tracy hogg o malo mnie nie zabila- depreche straszna przez nia mialam bonic nie bylo takie jak tam napisane :) raz nawet zostawilam bartka 45min wyjacego w nocy w lozeczko wedle trorii i klepalam po plecach i syczalam. Twarda bylam a nastepnego dnia do pediatry lecialam z zakrwionym gardlem gdzie to pediatra mnie opieprzyla za takie metody! Powiedziala ze kazde dziecko wie czego chce i skoro chcial do mnie to widocznie mial taka potrzebe a my jestesmy matki poto zeby im dac troche bliskosci;) bo to ze Bartek nie chcial ze mna spac nie znaczy ze do ok6 mies. Zasypial tylko ze mna na cycu! Ale sam sie odzwyczail i juz tak nie chcial:) na wszystko jest czas najwyrazniej

Jak narazie nie mamy "przestępnego" Maluszka?? zostałą godzina....

Ja idę spac... z każda noca liczę że obudzą mnie skurcze i że już urodze...

wiec z ta nadzieją ide spac i tym razem

Dobranoc :*

angel- mnie to twoje wywolywanie tez zdziwilo... mi powiedziala ostatnio ze po 2 tyg beda wywolywac... chociaz nie powiem... wolalabym szybciej niz 28/03 :eek:

no to ciekawe ktora bedzie pierwsza marcowa marcowka :sorry:

reklama
Kamila spytam 8.03 poloznej jeszcze raz czemu tak.. Ostatnio powiedziala, ze "podejrzewa' , że to z powodu wielkosci dziecka..
Ale moze teraz cos wiecej mi powie..
Nie cieszy mnie to specjalnie ale bardziej jednak nie wyobrazam sobie chodzic jeszcze 2 tygodnie po terminie, jak juz teraz odliczam kazdy dzien a do terminu zostaly 3 tygodnie :no:

A tak......

DZIEWCZYNY MAMY MARZEC !!!!!!!!!!! :-D:rofl2:

Do góry