reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

czesc:-)

od 1 mam skurcze w miare regularne. Teraz zrobily sie co 5 min.... w szpiatlu mowili ze mam czekac az beda trwac od 50-60 sek i mam przyjechac, poki co trwaja okolo 40... boli ..........

ciekwe czy to falszywy alarm czy naparwde cos sie zaczyna dziac...............

reklama
Angel - oczekujemy synka, Franka
Trawa - coś mi się wydaje, że to czy zawieziemy maluszka do domu w foteliku, czy bez nie zależny od zasad w danym szpitalu. W Polsce przewóz dzieci bez fotelika jest karalny. Jeśli się mylę to niech ktoś poprawi.
u nas nie wypuszcza bez fotelika np

czesc:-)

od 1 mam skurcze w miare regularne. Teraz zrobily sie co 5 min.... w szpiatlu mowili ze mam czekac az beda trwac od 50-60 sek i mam przyjechac, poki co trwaja okolo 40... boli ..........
fantastycznie :-)-

atomowka fajnie ze czop poszedl

angel nie wiem czy te terminy tak sie moga zmieniac jak tobie mowią...w sumie tygodnie ciazy to tygodnie i nie da sie ich przyspieszyc...co innego jak dzidzik rosnie-bo to juz indywidualna sprawa,tak samo jak czy zdecyduje wyjsc o czasie czy wczesniej...zycze tobie zebys jednak ze spokojem juz zdarzyla sie przeniesc badz miala w zapasie czas na przeniesienie z malym juz

cos dzis obudzilam sie przed 6 i nic dalej snu...

no siedze i odliczam..... a wizyta..... o dziwo zbadali mnie od srodka, ale rozwarcie minimalne. Ale babka dala mi ulotke, na ktorej bylo napisane, ze po tym badaniu w ciagu 48 h moge urodzic....( wieczorem internetu nie mialam i nie moglam nic napisac)

Lekarka poiwedziala ze jak do srody nie urodze do beda wywyolywac....

wiem co czujesz z z plecami....

reklama
acha no ciekawe ja mam kiepskie doswiadczenie z nimi ...a jak skurcze cos sie zmienilo?no mam nadzieje ze akcja sie rozwinie, teraz tak siedze a pozniej na rzesach bede chodzic
Moj kot jest tak ciekawy lozeczka ,caly czas chce tam wskoczyc gonie go ale to nie dziala-nie chce by mi tam wskakiwala

Do góry