reklama
monika2412
Fanka BB :)
Dawno tu tak nie było tłoczno na forum :-)
Vill- zapomniałam śliczne imiona i teraz maluszek może się rodzić:-)
Tunia - ja coś czuje że nas zaskoczysz jeszcze :-)
Lina - ja tak czytałam że ty niby na porodówce i miałam pisać skąd to wiedzą bo czytałam że do lekarza idziesz.Ale nie napisałam :-)Wiec dziewczyny Cię na porodówkę wygoniły to dzisiaj na pewno albo jutro będzie się dziać :-)
Angel - ja mam na 12 marca termin ale 13 też może być byle nie dłużej :-)
Zmykam poczytać dalej
Jopal gratuluje
Vill- zapomniałam śliczne imiona i teraz maluszek może się rodzić:-)
Tunia - ja coś czuje że nas zaskoczysz jeszcze :-)
Lina - ja tak czytałam że ty niby na porodówce i miałam pisać skąd to wiedzą bo czytałam że do lekarza idziesz.Ale nie napisałam :-)Wiec dziewczyny Cię na porodówkę wygoniły to dzisiaj na pewno albo jutro będzie się dziać :-)
Angel - ja mam na 12 marca termin ale 13 też może być byle nie dłużej :-)
Zmykam poczytać dalej
Jopal gratuluje
Ostatnia edycja:
NO właśnie widzę, ale powiem szczerze, że jak bóle mnie do 24 nie puszcza to i ja jadę na szpital - nie daję już rady - od rana mnie napierają a od 18:00 to już tragedia.... nawet w goracej wodzie lezalam i nic nie przeszło... 

teraz jeszcze nie jadę bo może mnie puści a jak już na szpitalu się pojawię to nie ma puszczania do domku 

chyba, że krew się pojawi to jadę natychmiast ;-);-);-) ale oby przeszło do czwartku :-):-):-)
Mata spoko, spoko mnie tak lubi męczyć wszystko także nigdy nic nie wiadomo... ;-);-)

teraz jeszcze nie jadę bo może mnie puści a jak już na szpitalu się pojawię to nie ma puszczania do domku 

chyba, że krew się pojawi to jadę natychmiast ;-);-);-) ale oby przeszło do czwartku :-):-):-)Mata spoko, spoko mnie tak lubi męczyć wszystko także nigdy nic nie wiadomo... ;-);-)
monika2412
No to dziewczyny po zastoju czekamy na wieści od reszty &&&&&&&&&&&& za dziewczynki które się rozpakowują:-)
Angel.
Zwierzoholik;)
Lina kurcze widzisz coś sie zaczęło niespodziewanie dziać :-) daj znac koniecznie!!!!
Aha dziewczyny tak jak pisałam na rozpakowanych wydaje mi sie ze to pinula urodzila nie jopal :-)
Aha dziewczyny tak jak pisałam na rozpakowanych wydaje mi sie ze to pinula urodzila nie jopal :-)
Ostatnia edycja:
mata-kow
mama do kwadratu :)
Lina do jakiego czwartku będziesz czekac? Ty dziś albo jutro na porodówce wylądujesz i z maluchem to co najwyżej czwartek wyjdziesz ;-)
ładnie lecą dziś porody - ciekawe jak Pinula...
Tunia spokojnie spokojnie - nie wiadomo nigdy jak maluch potraktuje termin od gina ;-)
Ivi oby Tymek zniósł łagodnie ospę...
Czekam jak mi włosy przeschna i zmykam do łóżka... Dobrusia taki cyrk przed spaniem odstawiła, że jestem wypompowana...
trzymam kciuki za nocne akcje ;-)
ładnie lecą dziś porody - ciekawe jak Pinula...
Tunia spokojnie spokojnie - nie wiadomo nigdy jak maluch potraktuje termin od gina ;-)
Ivi oby Tymek zniósł łagodnie ospę...
Czekam jak mi włosy przeschna i zmykam do łóżka... Dobrusia taki cyrk przed spaniem odstawiła, że jestem wypompowana...
trzymam kciuki za nocne akcje ;-)
Angel- dokladnie! to Pinula miala miec Jaska przeciez
swoja droga dorodny chlopaczek, super! no i jak jej to poszlo, szok, pierwszy porod i tak szybciutko sie uwinela, niezle!
a Jopal miala miec na bank Edzia, wiec cos tu namieszane jest, moze juz tez urodzila tylko nie daje znac.
fajnie, ze sie ruszylo tak gremialnie, wesolo jest!
ivi- masakra!!!!!!!!
u mnie tez nie fajnie, sama juz jestem z moja dwojka, a do tego jak na zlosc, Jula sie pochorowala na maxaaaaaa! chyba jeszcze w zyciu tak zle nie wygladala i funkcjonowala, caly dzien jeczy, nie chce jesc, a ja jedna reka karmie, a druga wycieram jej nos, modle sie tylko, ze maluszek nie zalapal.
miska- Ty to dalas czadu kobietko!!! GRATULACJE!!! takiego wielkiego malucha tak szybko 'pyknelas' no no, jestes mega dzielna! a jeszcze w sobote przeciez pisalas tu do nas, a tu taki expres, szok! i czemu tak szybko w domu?
Lina- jedz juz i Ty kobito! a sio!
powodzenia kobietki, trzymajcie sie dzielnie!
Maria-dasz rade, musisz! kurde dopiero pamietam jak ja dupka trzeslam, a tu juz prawie 2 tygodnie maly ma i ze mna jest juz prawie, ze extra :-)
spadam, bo juz mi glowa spadala przy karmieniu, paaadaaam!
bede zagladac z ranca, co sie tam porodzilo.
swoja droga dorodny chlopaczek, super! no i jak jej to poszlo, szok, pierwszy porod i tak szybciutko sie uwinela, niezle!a Jopal miala miec na bank Edzia, wiec cos tu namieszane jest, moze juz tez urodzila tylko nie daje znac.
fajnie, ze sie ruszylo tak gremialnie, wesolo jest!
ivi- masakra!!!!!!!!
u mnie tez nie fajnie, sama juz jestem z moja dwojka, a do tego jak na zlosc, Jula sie pochorowala na maxaaaaaa! chyba jeszcze w zyciu tak zle nie wygladala i funkcjonowala, caly dzien jeczy, nie chce jesc, a ja jedna reka karmie, a druga wycieram jej nos, modle sie tylko, ze maluszek nie zalapal.
miska- Ty to dalas czadu kobietko!!! GRATULACJE!!! takiego wielkiego malucha tak szybko 'pyknelas' no no, jestes mega dzielna! a jeszcze w sobote przeciez pisalas tu do nas, a tu taki expres, szok! i czemu tak szybko w domu?
Lina- jedz juz i Ty kobito! a sio!

powodzenia kobietki, trzymajcie sie dzielnie!
Maria-dasz rade, musisz! kurde dopiero pamietam jak ja dupka trzeslam, a tu juz prawie 2 tygodnie maly ma i ze mna jest juz prawie, ze extra :-)
spadam, bo juz mi glowa spadala przy karmieniu, paaadaaam!
bede zagladac z ranca, co sie tam porodzilo.
reklama
monika2412
Lina - która to urodziła ?Jopal czy Pinula.Mogły by obie:-)
Maria - kciuki będzie dobrze nie stresuj się :-)
Maria - kciuki będzie dobrze nie stresuj się :-)