reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

Elutka - a ten rosołek to dla mnie czy dla Lilki bo nie wiem która ma wcześniej nie jeść :-p
aaa i wszystkiego najlepszego dla naszego 14-miesięcznika!!! buziaki Krzysiu!

reklama
ELUTKA dobrze wiedziec :) postaram sie wpasc na pas, zobacze tez ile bedzie trwac drzemka N. bo zawsze jak mam jakies plany to spi po 3/3,5h..

Kochane my chyba do was nie dotrzemy. Nikola dopiero wstala zanim zjemy obiad, zbierzemy sie i dotrzemy do was bedzie ciemno ;/

Edit
Wlasnie bylysmy na pasie. Nie ma was to jedziemy z N. do m1 ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulina szkoda, że nie dałaś znać wcześniej. Na pasie byłyśmy niedługo bo jakieś 15-20min zresztą nie wiem w którym miejscu byłaś bo on się trochę ciągnie...potem piszliśmy do mnie, bo troszkę ziiiimno się zrobiło :-)
Ty to chyba zakupoholiczką jesteś ;-)
Misza zostawiłaś coś :-D

Nie pojechalam jednak bo autobus mi uciekl. Chcialam popatrzec za jakimis prezentami.q Bylam tylko na poczatku od strony akademikow. Szkoda ze sie nie spotkalysmy ;/

No to tam nie było za bardzo opcji żebyś nas spotkała bo byłyśmy od tej drugiej strony. A o której byłaś?
Szkoda :-( następnym razem się uda :-)

Ok. 15.20 bo doczytalam ze Karola ma byc po 15 a ze akurat sie wyrobilysmy z mloda to ruszylam... Nastepnym razem :)

Misz przyjechała wcześniej niż Karola i byłyśmy tam mniej więcej od 14:20 do 14:40...
Będzie inna okazja :-) Fajnie by było bo 2 do 2 :-D dwie dziewczynki i dwóch chłopaczków :-D

reklama
Do góry