reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

Paulina - z MMR zawsze zdążycie choć nam powiedziano że najmniej powikłań jest jak się zaszczepi dziecko pomiędzy 12 a 15 miesiącem życia... nam się udało zaszczepić pod koniec października już i prócz wysypki nie pojawiły się żadne objawy... no i rodzice chłopców mogą sobie pozwolić na nieszczepienie MMR ale niestety dziewczynki tak łatwo juz nie mają bo przebyta różyczka w ciąży może się różnie skończyć... sama wiem jak się denerwowałam żeby tylko w ciąży się nie zarazić bo nie byłam szczepiona....
udało Wam się w końcu spotkać??
nie wiem jak Nikola ale Lila jest diabłem jak ją trzeba ubierać... szczególnie jak musi skończyć zabawę..... i wiem co mówię bo jak muszę ją wyciągnąć ode mnie z kulek i ubierać to jest sajgon...
Misza - knajpki mają ogródki :-p póki co na pewno zlot odłożony do lutego żebyś zdążyła wrócić:tak: a ja kombinuję jak zrobić żeby w przerwie międzyświątecznej mieć jak najwięcej wolnego i może się uda:tak:

a mnie chyba jakieś grypsko bierze bo wszystko mnie boli.... niby gorączki nie mam ale jakoś tak się kiepsko czuję... może to wina niezbyt przespanej nocki...

Ostatnia edycja:
reklama
KAROLA tak myslalam. Moja Nikola to tak do roku nienawidzila sie ubierac wiec rozumiem ;D teraz jak uslyszy ze idziemy na polko to spokojna jest naszczescie :) moge cie pocieszyc, to nie dlugo minie hehe :)

ELUTKA na problemy intymne tantum rosa z irygatorem tak? Bo jutro ide kupic. Czuje ze ta pieprzona infekcja wraca..

No nie spotkały się...Paulina to Nas chyba nie chce poznać :p
Krzyś też kiedyś nie lubił ubierania i rozbierania...to była jakaś masakra zeszłej zimy...teraz nie ma większego problemu :-)
Misza pas jest rzeczywiście fajny dla maluchów tylko trzeba uważać na szkło w niektórych miejscach
Karola łyknij coś na noc i jakbyś coś potrzebowała to nr znasz ;-)
Tak jak pisała Karola większość knajpek ma ogródek więc pomysł wydaje się ok, zawsze możemy się u mnie na balkonie rozłożyć :-D miejsca wystarczy dla wszystkich :-)
Moje małe mimo dwóch drzemek już śpi...
Paulina tak, tantum rosa plus irygator. Do irygacji pół litra przegotowanej ciepłej wody tylko nie gorącej !!! Bidulko współczuje...

Ostatnia edycja:
ELUTKA ale glupoty gadasz, ze nie chce was poznac :p moje dziecie jest wredne, bo jak mamusia chce sie zdrzemnac to spi pol godziny a jak mamusia chce gdzies isc to spi 3h :D np teraz tak mi sie chce spaaac a ona szaleje w lozeczku, udaje ze spi a za chwile reaktywacja i "eeeee!!!!!"

A ta powracajaca infekcja to nawet nie wiem skad sie bierze ;/

Ja przypuszczam od czego może być, ale może nie będę na forum się rozpisywać...przypomnij sobie kiedy ci się zaczęła...
Tak poza tym to często się pojawia na początku ciąży :-D

ELUTKA no tak grzybka wiem skad przywiozlam ale nie wiedzialam ze tak szybko wroci :D nie, nie, nie to nie ciaza, @@@ ostatnio byla :p

reklama
Dziewczyny w ogródku to ja z kolei swojego urwisa nie ogarnę, odwrócę się na 3 sekundy a on będzie już 3 knajpy dalej...to już lepiej ten balkon:tak:
Paulina jak jechałam na spotkanie z dziewczynami to mały się czaił do drzemki, po prostu go ubrałam i wyszłam, zasnął w wózku, pospał w autobusie i było ok. Tak jakbym czekała jak się wyśpi to właśnie by była 15:00, obiad i ciemno za oknem.
Karola nie choruj bo Święta idą ;-)

Do góry