reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
sonisia super, że widziałaś. Wracaj do nas szybko :-)
edyta mamy dokładnie ten sam dzień i u mnie to samo. Zobaczymy co pokaże jutro...
Bunny przyznaję, że mnie poniosło :-D To był taki uzasadniony przesadyzm hahaha Ale i tak sikam często, bo piję dużo...
bunny może mamy kwietniowe mają mieć mało objawów, bo mi też ciągle nic nie dokucza...
karolcia trzymam za Ciebie kciuki! Przykro mi z powodu wcześniejszych strat, ale z całych sił trzymam kciuki, żeby teraz wszystko było dobrze! Lepiej nie żegnaj się z nami, zobaczysz, że na majówkach nie będzie już tak fajnie :-p:-p
syneczki mogę zapytać czy trzecią dzidzie planowaliście? Szacun wielki, bo ja czasem z jednym nie ogarniam...
agacina ciężarnym się nie odmawia, więc na pewno pójdą na rękę:tak:
kotek pewnie teraz szczęśliwy!
Angelie mi też coraz bardzoej doskwiera to czekanie. Zwłaszcza, że wszystkie dziewczyny mają już foteczki, słyszą serduszka a mi nawet nikt oficjalnie nie potwierdził...

sonisia super, że widziałaś. Wracaj do nas szybko :-)
edyta mamy dokładnie ten sam dzień i u mnie to samo. Zobaczymy co pokaże jutro...
Bunny przyznaję, że mnie poniosło :-D To był taki uzasadniony przesadyzm hahaha Ale i tak sikam często, bo piję dużo...
bunny może mamy kwietniowe mają mieć mało objawów, bo mi też ciągle nic nie dokucza...
karolcia trzymam za Ciebie kciuki! Przykro mi z powodu wcześniejszych strat, ale z całych sił trzymam kciuki, żeby teraz wszystko było dobrze! Lepiej nie żegnaj się z nami, zobaczysz, że na majówkach nie będzie już tak fajnie :-p:-p
syneczki mogę zapytać czy trzecią dzidzie planowaliście? Szacun wielki, bo ja czasem z jednym nie ogarniam...
agacina ciężarnym się nie odmawia, więc na pewno pójdą na rękę:tak:
kotek pewnie teraz szczęśliwy!
Angelie mi też coraz bardzoej doskwiera to czekanie. Zwłaszcza, że wszystkie dziewczyny mają już foteczki, słyszą serduszka a mi nawet nikt oficjalnie nie potwierdził...
kiedy masz wizytę :)

Cześć dziewczynki !

Troszke się w końcu podleczyłam, już nie mam tak kataru i gardło nie boli :-).
tyle naskrobałyście wczoraj, że cięzko was nadrobić. Ja wczoraj miałam mega doła i nie chciałam wam psuć humoru swoim nastrojem. Wczoraj sie dowiedziałam, że umarła na raka moja koleżanka z podstawówki. Mówili nawet o niej w faktach tvn wieczorem, bo miała bardzo żadką odmianę raka. 26 lat dziewczyna z czego 2 lata walczyła o zdrowie i było juz tak blisko, jakie to niesprawiedliwe.

Przepraszam, że wam maruszę, ale siedzę sama w domu na zwolnieniu i nie mam komu się wyżalić. Wczoraj nie pisałam , żeby was nie zasmucać ale za to dzisiaj to zrobiłam. ehh samolub ze mnie.

Witam nowe mamusie kwietniowe - jest nas już calkiem spore grono :-)
Udanych wakacji życzę wczasowiczom :-)

I buziaki w brzuszki na cały dzisiejszy dzionek

Kurczaczku, po to tu jesteśmy by się wyżalić, wygadać i wypłakać jak potrzeba :)
Przykro mi z powodu kolezanki :( Młodzi ludzie, tylu ich teraz umiera :(
Na pewno teraz jej lepiej.

I dobrze, że już się wychorowałaś :)
Świeżak jestem :)

Syneczki twoj synek mogl dzis w nocy przezywac pojscie do przedszkola, ale moj? Pol nocy na nogach bo ciagle mnie wolal. Ale chyba to ani zeby ani choroba bo teraz w ciagu dnia szaleje z super humorkiem.

Karolcia obojetnie czy masz termin na kwiecien czy na maj, wiedz ze mocno trzymam za ciebie i twojego Maluszka kciuki!

antuszka dziękuję bardzo ;-)
Wiem, że zawsze mogę sie wyżalić i dzisiaj to zrobiłam, ale wczoraj byłam po prostu nie do życia i wczoraj mój humor się udzielał.
A my teraz musimy myślec pozytywnie i nie możemy sie niczym strsować ;-)

reklama
Do góry