reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Niby tak ale to pracodawca powinien dostosować do kobiety w ciąży pracę a zwolnienie i tak się nie należy, niestety Polska to dziwny kraj. Najlepiej zmień lekarza na normalnego i sprawa z głowy. Trzymam kciuki

reklama
Maniaa zmień lekarza i po kłopocie. Bo raz że kompetencje tego zostawiają dużo do życzenia a dwa będziesz miała problem l4 z głowy.

też tak myślę ale jak się pracuje w korporacji to każdy jest mało znaczącym pionkiem i nikt nie chce się dostosować....
Moja koleżanka jest w ciąży i pracuję - zazdroszczę jej bo jest aktywna, a w parcy obchodzą się z nią bardzo dobrze i jest zadowolona. Szkoda że ja tak nie mam, ale to nic i tak dam sobie radę:)
Dzięki za dobre słowo :-)

Witajcie
Ja dziś tylko na chwilkę ,bo z czasem słabo :-( bylam dzis na tej wizycie u gina i jestem strasznie zła i niezadowolona, ale to na odpowiednim wątku. Oprócz tego dzień minął nam ok, Ninka miała super humorek :-) uciekam teraz robić kolacyjkę i zasiadam z G przed TV ,bo zażyczył sobie mojego towarzystwa w czasie meczu :-D w weekend postaram się wszystko nadrobic !

Maniaa-no nie ***** skąd się biorą tacy lekarze.Ale ja też byłam u ginka i czekałam od 8.30 do 13 żeby się zapisać bo tylko 8 osób przyjmuje a później do 15 aż mnie przyjmie i zobaczył pęcherzyk i mówi żeby przyjść za 2 tygodnie to zobaczymy czy ciąża jest pojedyńcza itd.no kurczę przecież byłyby dwa pęcherzyki.Już tam nie pójdę.W poprzedniej ciąży chodziłam do prywatnego i byłam baaardzo zadowolona ale teraz nie mogę sobie na to pozwolić

anussia, ale w jednym pecherzyku mogą być dwa zarodki i wtedy sa blixnieta jednojajowe ;) moze jeszcze nie byl w stanie stweirdzic czy jest jeden czy dwa zarodki?

edytka super, że wszystko dobrze. Mamy podobny termin i z braku wieści podpinam się pod Ciebie ;-) wyobrażam sobie, że u mojej dzidzi tak samo :-)
afiliacja super, że wszystko ok! :-D
Ty najlepiej wiesz co mała lubi :-)
Wykorzystałam motyw Nijntje to taka stara prosta holenderska bajeczka. Zrobiłam 9 obrazków w ramkach, każda innego koloru. Układ mała-duża-mała duża-mała-duża i znów jak w pierwszym. Temat w poziomie utrzymany. Tzn góra latające latawiec, zajączki w samolocie, ptaszek, środkowy rząd naziemne - zajączki w aucie, piesek, zajączek na rowerze, niżej woda - wieloryb, zajączek na statku i rybka. Proste bardzo, kolorowe i wiem, że ucieszy synka :-D
robaczku Beniamin przy jednorazowych bezdrzemkowych dniach wstawał wcześnie jak zwykle, ale od kiedy na stałe z nich zrezygnował to śpi w ciągu nocy 12-13 godzin a zasypia ok 19, przedwczoraj o 18 :-) może Twojemu synkowi też się tak przestawi. Na początku brakowało mi drzemek w dzień, ale teraz jest super. Dograliśmy sobie dzień i wieczory mamy z m dla siebie :-)
agacina ach te nasze mamy! ;-)
Tym razem doczekacie się na swoje szczęście!
Maniaa zmień lekarza, bo to nie tylko o zwolnienie chodzi, ale typek będzie prowadził ciążę, skoro na starcie nie potrafi odczytać tego co widzi to co będzie później?

reklama
hej dziewczyny.
u mnie od rana mdłości, które miały swój finał ale tylko rsaz
do końca sie źle czuje.
Mam pytanie. Z miesiączki wychodzi mi, że dzidziuś ma 7tygodni i 5 dni a z usg 6tyg i 4 dni. w którą datę bardziej wierzyć?
Mój lekarz odrazu pytał mnie jak sie czuję i czy chce zwolnienie chociaż ja nie pracuje (niestety:()

Do góry