reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
witam

Myszka
a może po prostu był błąd w wyniku tej bety?? ja miałam tak w z Mateuszem, byłam w szpitalu zrobili mi betę, za 2 dni powtórzyli wynik o wiele mniejszy, ja już w ryk załamka itd lekarz wziął mnie na usg a dzidziuś szalał i serduszko pięknie biło, okazało się że to pomyłka laboratorium, ale co przeżyłam to tylko ja wiem...
trzymam kciuki żeby się dobrze u Ciebie skończyło i abyś bez stresów dotrwała do kwietnia

mam nastrój do d..y więc nie zaśmiecam forum głupotami, miłego dnia kwietnióweczki:*

robaczek 25 bardzo mozliwe tylko mnie poznie na usg nie wzieli tylko odrazu skrobac chcieli ;(

ziewaczka to tylko pozazdroscic mlodosci na dłuuugo :-)

Milego dnia

Witam sobotnio:-)
Wybaczcie, że ostatnio mniej mnie na BB, ale mamy problemy w firmie. Staralismy się o pozwolenia na drugie miejsce działalności i niestety wygląda na to, że nici z tego... Ktoś notorycznie nasyłał na nas Straż Miejską i niestety wygrał i będzie trzeba poszukać nowego miejsca.

Witam wszystkie nowe mamusie.:happy:
sonisia jadę dziś do h&m oblukać promocje;-)bo zostaly mi tylko 2 pary normalnych spodni w które ledwo, ledwo się mieszczę i jedne ciążowe, ale mają proste nogawki i jakoś zle się w nich czuję

Robaczek podzielam dzisiejszy kiepski humor.

Dziewczyny- tak mi brzuch wywaliło, że wyglądam jakbym była w 5-6 miesiącu:szok: Rozumiem, że w związku z tym, że jestem puszysta brzuch mam trochę wcześniej, ale ,żeby aż tak.... Ewidentnie widać już , że jestem w ciąży. Czekam tylko, aż sąsiedzi zaczną dopytywać po co nam czwarte dziecko;-)
Miłego dnia kochane

mycha myszkaMiki Witajcie!

co do promocji to powinny byc w każdym hm, bo to sieć o takiej samej polityce sprzedaży. mam nadzieje ze cos wyszukacie, bo ja jeszcze nigdy nie kupiłam spodni za .. 10 zł :)
jedne są troche luznawe, ale jak stokrotta i reszta dziewczyn brzuszek mam juz spory (tez do chudzinek nie naleze) i najlepiej mi w takich spodniach z guma na brzuszek, choc niektóre jeszcze zawijam.
jak sie zmobilizuje to tez wrzuce fotkę brzuszka na odpowiedni wątek.

robaczek rozchmurz sie :)
jak ja sie denerwuje albo mi zle to dobie przypominam o tym cudzie we mnie i od razu ciutke mi lepiej.

no a przede mna sprzątanie, chce ugotowac zupę owocowa z gwiazdkami, wiec musze ruszyć tyłek do sklepu, no a potem tesciowka zjedzie do domu... echh
to najpierw zadunduje sobie godzinna kąpiel ze śniadaniem i serialem z laptopa na zlewie ;)

buziaki dziewczyny, milego weekendu!

Witajcie,

Nie udzielam sie ostatnio, coś mam kiepski humor prze to że ciągle muszę leżeć :confused2:
Ale wczoraj spotkała mnie miła niespodzianka :happy: jeśli się nie mylę to wczoraj poczułam pierwsze ruchy maleństwa:szok: Przez to że nic innego nie robie tylko sobie leżę to łatwiej mi chyba skoncentrować sie na tym co wysyła mój organizm, bo to pierwsza ciąża i trochę wcześnie na ruchy, ale to chyba było to...taka jakby rybka pływająca w brzuchu, ocierająca się co jakiś czas i łaskocząca :-D

Myszka mam nadzieję że teraz będziesz mogła w spokoju cieszyc sie ciążą...
Stoktotta szkoda że macie kłopot z firmą, a sąsiadami sie nie martw!

Szkoda że jestem uziemiona i do H&M się nie mogę wybrać :crazy:

witam nowe kwietnióweczki:-) stokrotta kurczę ciągle ktoś wam problemy sprawia....:-( i nie martw się ja już też mam ogromny brzuch:-) sonisia miejmy nadzieję że teściowa tą wiadomość dzielnie zniesie:tak: julianna wszystko możliwe już coś poczułaś bo jak się jest aktywnym to się tak nie zwraca uwagi na swój organizm a ty niestety biedna musisz leżeć i łatwiej ci się w siebie wsłuchać:-) miłej soboty wam życzę kochane! jagoooda wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-) i odezwij się w końcu!!!!

reklama
Hej Dziewczyny.
Stokrotta - mam nadzieję, że problemy firmowe szybko się skończą.
Julianna-cieszę się, że już poczułaś swoje maleństwo:-)
Kasiagaw-szybciuyko zmykaj pod kołderkę, zamów herbatkę z cytrynką i zdrowiej szybciutko

Podczytuję Was dzisiaj, ale tak mnie głowa boli, że nie mam siły za dużo pisać. Dzwoniłam dzisiaj do dwóch sklepów H&M i nie mają żadnych promocji na serię Mama:no:, czyli Sonisia miała kupę szczęścia, że akurat u niej w mieście tak się trafiło.
Buziaczki!Idę leżakować.

Do góry