reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Ziewaczka kup cos ladnego :-D ja jade do cocodrillo bo wypatrzylam tam sliczne spioszki :-) Zazdoszcze takiego progresu odnosnie pracy - teraz poleci Ci wszystko jak kulki z górki :tak:\
sonisia no! :* w tabletkach wcinam zelazo .... :(
Pauletta akurat mialam cisnienie ladne 110/65 . poprostu wymeczyl mnie sobotni maraton :(
edybed witaj :-)

Ostatnia edycja:
iloonka no to fajowo ze mąż juz poczuł maluszka..! :) moj narazie tylko mnie boksuje w jajniki i pecherz.. rano budze sie z obolalym podbrzuszem normalnie :(

jak u moj Maly tez siedzi niziutko i stad ten ból i dyskomfort który mozna było wsiąść za skurcze.

ziewaczka gratki kochana..! ja ostatnio tez na 4+ zaliczylam :D ale z nad kujonki :laugh2:
zazdroszcze zakupowego szalenstwa :tak:

murka fajnie ze chociaz troche czasu mogliscie z nim spędzić bo wctych szpitalach to tylko człowiek humor traci :sad:

reniuszek jak kupisz jakies ciuszki to wrzuć na zakupowy, bo mi sie nic chlopiecego nie podoba :( jakis mnie jeszcze nie ciesza zakupy dla synka .. glupek jetem :(

Witam,
Sonisa- po fryzjerze czuję się cudnie bo znikły te okropne odrosty i fajnie lekko mnie ostrzygł więc jestem zadowolona a to u mnie rożnie bywa:) Naprawdę masz super mężusia i super przyszłego tatusia:)
izka01 fajny pomysł z tą biżuterią na pewno wykorzystam :)
Rekinasia ja w weekend usłyszałam że "o matko jaki ty już masz duży brzuch"!!!! Normalnie załamka jak słyszę tekst że chyba nie długo już rodzisz?? ale byłam u kuzynki która rodziła w ubiegłym roku i ta mnie uspokoiła że mam jak najbardziej normalnych rozmiarów brzuszek :) i się uspokoiłam ale niektórzy nie zdają sobie sprawy że kobieta w ciąży troszkę inaczej odbiera komentarze pod swoim adresem!!!! teksty za mały za duży powinni zachować dla siebie!!
Pauletta - niesamowite, podziwiam tą kobietę 9 dzieci WOW!!!
A ja byłam z teściową na zakupach, obkupiła moją księżniczkę w piękne różowe i kolorowe ubranka, rożki, pościel, kocyki, ręczniki więc już troszkę rzeczy dla malutkiej Gabi mam:) super mam teściową naprawdę złota kobieta i mamusia moja oczywiście też złota kobieta:)
Mi brakuje świątecznych piosenek w radiu mam nadzieję że już od jutra będą nadawać je częściej:) to może świąteczna atmosfera nam się udzieli bardziej. Ja dziś mam zamiar wieczorkiem pojechać z mężulkiem na zakupy i kupić prezenty dla chrześniaków - zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
Miłego dnia kochane brzuchatki :)

Widzę dziewczyny, że rzuciłyscie się w wir zakupów. Pokażcie potem zdobycze na wątku zakupowym. Ja to jeszcze się wstrzymam z zakupami, może po nowym roku. Na razie zaopatruję siebie w ubrania, bo powoli większość z nich przestaje pasować.
Maniaa ja co tydzień słyszę coś o swoim brzuchu, jak tylko pojadę na obiad do rodziców albo do teściów. Muszę Wam powiedzieć, że póki co podoba mi się mój brzuszek.

Mój maluch obudził mnie w sobote w nocy swoimi kopniakami - ach jakie to miłe uczucie...:-)

maniaa wiem coś o tych "komplementach". Mi ostatnio koleżanka chyba chciała dopiec w szkole bo mówi. Widać już po Tobie bo utyłaś na twarzy;/;/ ja pierdziele;/ masz racje takie komentarze powinni zachować dla siebie! Wiadomo, że my byśmy chciały być zawsze superlaskami ale niestety nie zawsze tak sie da!!!!!
ziewaczka gratuluję napisania pracy:) ja dopiero pierwszy rozdział bede zaczynała;/
sonisia cudownego masz mężusia.
reniuszek wypoczywaj kochana.
edybed witaj wśród kwietniowych mam:)

mania, grochson, agnes- ludzie paplają bez zastanowienia, powinny wszyscy sobie poczytać jakieś pozycje z cyklu "inteligencja emocjonalna" i może umieliby się wczuć w sytuację innych, a także zastanowić się na swoim wyczuciem. A tak w ogóle to zawsze głębokie przemyślenia wywołuje u mnie takie gadanie, które nie ma żadnego celu, bo przecież nas g. obchodzi czy taka, a nie inna osoba uważa, że mamy duży brzuch. Nie pytamy, co myśli, więc po co się odzywa:p Ja też mam spory już brzuszek i bardzo mnie to cieszy, jakoś tak lubię go i noszę z dumą:-p Jeżeli ktoś mi zwróci uwagę to na pewno go potraktuje jego miarą:-D

ewela- a są już choinki w sklepach? Bo ja planuję w tym roku kupić taką niewielką w doniczce...

reklama
Kurcze dziewczyny z tą fantazjową to prawda??
Przepraszam Was że ja tak mało udzielam się na tym wątku ale podczytuje Was cały czas i czasami jak chce coś napisać to zapominam bo tyle piszecie :baffled: Zresztą ostatnio miałam takie przeżycia że znowu leżałabym w szpitalu...
Ziewaczka gratuluję napisania pracy :-)
Edybed witaj :-)
Ilonka trzymam kciuki za wizytę i zazdroszczę żę Twój mężuś już wyczuwa ruchy pod ręką :tak: Mój jak tylko rękę przyłoży to mała nagle przestaje kopać!!!:eek:
Reniuszek wypoczywaj teraz Kochana!!
Ewela dobrze że nie byłaś sama
Widzę że sezon zakupowy się zaczął liczę że pochwalicie się co upolowałyście :-)
Buziaki w brzuszki

Do góry