Witam wieczornie
rekinasia widze, ze zajadasz moja ulubiona pizze! ale mi narobilas "smaka" . Ja od dwoch dni zajadam na sniadania, kolacje i podwieczorki pelnoziarniste buleczki z maselkiem i szczypiorkiem haha

jak dobrze zapamietalam to widze, ze u Ciebie tez "fantastyczne" zatoki , do tego ciaza robi swoje- nos zatkany :/
jakie tam ksiazki jeszcze lubicie?
pauletta - plaszczyk grzybek super! wiadomo, ze z odpowiednia baza dasz rade w mrozne dni

polecam takie ponczo z szalikiem co mozna narzucic na gore

nizej napisalam do Ciebie o pierogach haha !
ewela-grzyba - widac jestes ekspertem pierogowym ! z serem i z mieta przecudne, ale dla mnie faworytem sa z kapusta i grzybami….a tak w ogole to kapusta kiszona jest najlepsza !
rekinasia praktyczna ta Twoja choinka

)) pewnie wielofunkcyjna
darucha co do Murakamiego to widze, ze w koncu trafila sie osoba, z ktora moge porozmawiac o jego ksiazkach! PRzeczytalam wszystkie- kocham kocham kocham

)) do tego stopnia, ze na maturze z polskiego mialam go w swojej literaturze

a co do egzam - przydaloby sie jakies wsparcie w postaci stypendium , no ale to nie na moja "madra" glowe- zostawmy to innym
martolinka- pochwal sie pierniczkami! ja robie w sobote ciasteczka korzenne na choinke - oby wyszly… A Antek pewnie zadowolony z klubiku??
sonisia- jak tylko 5+ to super dobrze ! zazdroszcze lachoniku

KOCHANA to co mowilam wczesniej odnosnie malego ksiecia. znalazlam troche motywow na necie

mam fajny papier do naprasowywanek, moge Ci na miejscu druknac-nic mnie to nie kosztuje, a Tobie pozostaje tylko naprasowac na ciuszek

co do el chyba kazdy ma podobny odruch

Dziekuje za owoce- jutro bede szukac w aptekach :* zelazko sie przyda, chociaz ostatnimi dniami chodze tak otumaniona nauka, ze nawet moje wlasne samopoczucie do mnie nie dociera hahaha
z kuchnia rzeczywiscie rozpiernicz ;/ rekinasia dobry pomysl Ci podsuwa- blaty z ikei - kiedys korzystalam - bardzo praktyczne i ladne! a z tym bieganiem to nie mozesz kogos wynajac, zeby biegal za Ciebie, a Ty sobie odpoczniesz cos ?

:*
ilooonka zdrowiej kochana

:*duzo ciepelka!!
pauletta- wez idz z tymi pierogami ! moja kochana mama od kilku dni mowi, ze piatek beda pierogi -dzisiaj mnie zabila informacja, ze pierogow nie bedzie- obiad w restauracji, bo ona ma mase spraw przedswiatecznych do pozalatwiania na miescie….a wiadomo domowe pierogi z mieta-najlepsze
agnes - dziekuje kochana kochana za informacje ze szkoly rodzenia! moze wrzucaj je wszystkie do porad ??
Co do tap madl bylam za Magdalena Roman - wystarczy na nia popatrzec high class
kasiagaw - a mozna u Ciebie cos zamowic np ?

ja kasiu niedaleko Ciebie mieszkam i tez leje i wieje
mycha narobilas mi z reszta dziewczyn chec na rogala

tymbardziej, ze coraz gorzej mi sie sypa
agta owocnej nauki i kciuki za kola
ziewaczka wolalabym pisac Twoja prace niz siedziec na EL i czytac 10 grubych ksiazek na raz, zeby moc cokolwiek ogarnac

ale i tak mimo to wierze, z palcem w nosie napiszesz prace i ja obronisz- powodzenia !:*
lene- ja polecam mojego guru, za 6dych masz wszystko - usg na najlepszym aparacie 4d, zdjecia jakie chcesz ile chcesz, filmik, sto pytan do, mozesz telefonowac, wysylac maile i zawsze masz mila fachowa obsluge - lekarz aniol- wcielenie stoickiego spokoju i zrozumienia - pomocny na kazdym kroku no

))) chcialam go pochwalic

bo tani jest
Sluchajcie a ja dzisiaj jestem jak w transie, od rana el z angielskiego i spolecznej do tego zawiesilam sie na durnym zadaniu z angielskiego, moze ktoras z Was zechcialaby mi pomoc ??

najadlam sie szczypiorku w wolnych chwilach ogladalam zdjecia bobasow z kwietnia 2011- slodkie

) Dostalam spozniony prezent od mikolaja! moj kochany tato przyjechal do domku i przywiozl mi sliczna dotykowa lampe na biurka i takie cudo do kontaktu co roznorako swieci i wlacza sie samo w ciemnosciach - mega fajne

) i przy okazji dostalam zakup z paczka z yves roche ( a to na zakupowym sie pochwale, bo juz czesc nowinek testowalam!)… ogolnie to leze w ksiazkach z otwartym el przed nosem, obzeram sie szczypiorkiem i modle sie o polnoc - koniec deadline'ow !!!

A jutro szal, bo wybieram sie uczyc do biblioteki na moj wydzial, a pozniej do filcharmonii ot!I w planie mam jeszcze porobic jakies zdjecia

to na tyle….. ide dalej ogladac bobasy i moze uda mi sie rozwiazac problem zadania z english - chyba ze ktoras z Was….?? ;>
buziole w brzuchole :*:*:*
ps. o matko, ale mi wypracowanie wyszlo

ale powiem Wam, ze znalazlam w koncu sposob, zeby Wasze eseje ogarniac ! i jak widac calkiem skuteczny !