reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
ilooonka​ wiem, wiem, dziekuje Ci, po prostu na raz skumulowalo sie tyle zlych rzeczy, ze ten dol w ktorym jestem byl raczej nieunikniony :(

Witajcie :-)
Byłam na uczelni i o dziwo bez problemu udało mi się załatwić to co chciałam i to szybko, czyli psychologię mam przepisaną z medycznej i spokój z kolejnym przedmiotem i piękna 5 będzie w indeksie :tak::-) jednak metoda małych kroczków u mnie się sprawdza i każdy przedmiot po kolei rozpykuje i powiem Wam szczerze, że nie pamiętam czy kiedyś miałam tak dobrą passe i w ogóle "natchnienie " do nauki, w chwilkę wszystko łapie, wszystko wydaje mi się do opanowania (nawet beznadziejna matma) także G stwierdził, że muszę studiować cały czas z lokatorem w ciązy, ale podziękowałam mu za ową propozycję :-D później też sobie jakoś poradzę :tak:
Kolejne prezenty zamówione przez allegro doszły i normalnie poczta polska mnie zadziwia, bo już druga rzecz przychodzi w ciągu 2 dni od nadania :szok: ale oby dobra passa się nie skończyła za szybko, bo czekam jeszcze na dwie rzeczy i będzie finito :tak:
kivinko- mam nadzieję, że zła passa odwróci się jak najszybciej od Ciebie i będziesz mogła cieszyć się Świętami i ogólnie każdym kolejnym dniem, a jeśli chodzi o wizytę to spokojnie, trzymaj się zaleceń i będzie ok :tak:
kasiagaw- to relaksuj się i odpoczywaj póki można, drobne przyjemności to jest to :-):tak:
reniuszek- widzę, że ostatnio mocno działasz w zakresie swojego wizerunku, tu fryzjer tu kosmetyczna, pozazdrościć :tak:

Witajcie,
Antek był dziś w klubiku więc jeszcze trochę posprzątałam i z głowy:tak:dziś przystroimy balkon i bedzie miło:tak:

Darucha pogrzeb był w Kościele w Kałdowie.
Reniuszek na pewno nie jest tak źle jak Ci się wydaje:tak:
Kivinko serdeczne uściski na poprawę nastroju wysyłam;-)
Ilooonka więc odpoczywaj , bo nie ma co ryzykować i się przemeczać!!
Agata gratuluję kolejnej 5:tak:
Sonisia jak tam księciunio dziś się sprawuje? buszuje?;-)

kivinko piękne pomysły na prezenty:-) i nie smuć się będzie lepiej:tak: ja bez prezentów bo brak kasy na koncie i przelew się dalej spóźnia:no: g agnes zdrówka:tak: agata89 gratuluję kolejnej pięknej oceny:-) ilooona nie przemęczaj się :tak: reniuszek piękny wiersz o naszych aniołkach:tak: aż się poryczałam ze wzruszenia...a lista super:-) i gdzie jest ten śnieg???

kasiu w takim razie czekam na jakis dobry przepis :) chcialabym zrobic cos swojego - ostatnio coraz bardziej czuje chemie w jedzonku :(
agata89 gratuluje pomyslnosci :) mi by sie troszke przydalo czegos takiego do studiowania :D poki co mecze sie z dziadowskimi EL do konca grudnia- w styczniu zabiore sie za kochana psychologie i filozofie :) a z wizeunkiem to musze jakos odwrocic uwage od tego, ze sporo ostatnio uroslam ;) a tak poza tym lubie wygladac dobrze....co niestety w moim przypadku wiaze sie z masa przeroznych cudow - naturalnie jestem mysia blondynka o bardzo jasnych okach z jasna oprawa , lacznie z rzesami :( i do tego mam problematyczna cere - i tak jakos zawsze nijako:)
poranna martolinka - umyla dzisiaj glowe i wydaja sie byc mniej intensywne - przezyje chyba z tymi wlochami :)
zeberka dziekuje - znalazlam w sieci, autor nieznany hmmm :)

A co u Was babiszonki jeszcze dobrego ?

kivinko głowa do góry niedługo wiosna będzie słoneczko, zielono i będziemy mieć już swoje pociechy przy sobie:) mnie często przed samymi świętami łapał duł ale w święta wszystko mijało i było super:)
Reniuszek ja się dla tego boję eksperymentować z włosami raz zaszalałam i nigdy więcej!!! ale może się wypłucze farba i będzie ok? ja też muszę się zabrać za moje pazurki puki do nich jeszcze sięgam hihih
Agata zdolna mama:-D może paniom w dziekanacie nastrój świąteczny się udzielił i tak szybko wszystko bez problemu załatwiają :) oby tak dalej!!!
porannakawa nie jest ważny śnieg ważne jest z kim się spędza święta:) Marcel może chce zwrócić na siebie uwagę tym zachowaniem, ty zajęłaś się przygotowaniem do świąt a mu się to najwyraźniej nie podoba:( bo wcześniej miał mamę na wyłączność
https://www.babyboom.pl/forum/members/kasiagaw-94299.htmlkasiagaw ja bym się już bała zamawiać na allegro z tego względu że może nie dojść paczka na święta i będzie klops:( w tym roku może niech wyręczy cię Twój mąż a ty kochana odpoczywaj i się nie przejmuj:)
Dziewczyny podziwiam was za te zdolności i chęci kulinarne!!!
Sonisia Ja też byłam dziś za zakupach w H&M i się obkupiłam i od razu mi się humor poprawił:) Dla mojej księżniczki też parę rzeczy udało mi się znaleźć w atrakcyjnych cenach a to lubię najbardziej:) masz rację te spodnie ciążowe są masakrycznie małe!!! Normalnie noszę 38 a dziś kupiłam jeansy 44!! Jak wróciłam do domu to od razu wyjęłam z szafy moje kochane jeansy z przed ciąży i nie jest na szczęście ze mną tak źle ale mogło być lepiej hehe

A mój mąż się znowu przeziębił i został oddelegowany do przyszłego pokoiku malutkiej a ja tak nie lubię spać bez niego :( ale bardziej nie lubię być chora.
Buźki

O Matko Dziewczyny, ale naskrobałyście...Na razie nie nadrobię, chyba dopiero na weekendzie, bo w pracy kupa roboty i jak wracam do domu to padam na pyszczek. A dzisiaj impreza, więc idę się robić na bóstwo;-)
Dzisiaj dostałam pierwszy prezent dla Maleństwa - przyleciał nasz manager z Holandii i dostałam maskotkę reprezentacji Holandii - lwa w pomarańczowym wdzianku:)straszanie słodki jest (pluszak):-D
Miłego wieczorku wszystkim i mam nadzieję, że u Was wszystkich w porządku:)

reklama
Kobitki słyszałyście newsy???
W Gdańsku przez CC urodziła się dziewczynka z wagą... 6800, dlugosc prawie 70cm!! Wow! najwieksze dziecko urodzone w Polsce!:) Ponoć dlatego, że mamusia od lat cukrzyk

Do góry