irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jenni mi pomaga od 3 dni zaltwila olowkiem cale mieszkanieżeby Antek nie musiał mi "pomagać" ;-)![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jenni mi pomaga od 3 dni zaltwila olowkiem cale mieszkanieżeby Antek nie musiał mi "pomagać" ;-)![]()

;-)
rozumie też ze plastelina czy ciastolina to też tylko przy stoliczku i na karteczce lepimy i nie roznosi mi tego po pokoju:-)widzę ze macie zapalonych artystów ściennych;-)
Hubek jeszcze nigdy nie zrobił ani jednej kreski na ścianie, wie, że jak kredki pisaki, długopis to tylko na karteczce i przy stoliku, nie ma u nas biegania z takimi "przyrządami" po domurozumie też ze plastelina czy ciastolina to też tylko przy stoliczku i na karteczce lepimy i nie roznosi mi tego po pokoju:-)

mam pod schodami taka niewielką przestrzen i zastanawiam sie czy tam mu nie zorganizować miejsca...tyle, że tam nie lubi znytnio przebywać i ja nie bede miała go na oku...

Dziewczyny, przypomnijcie na której stronie materaca gryczano-piankowo-kokosowego powinno spać starsze dziecko![]()