reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
Emilka taką ozdóbkę piankową miała ...:sorry2:

Rozalka śliczne mebelki :tak::tak::tak:

a mojej krzesełko pękło w oparciu nie wiem czy mogę reklamować i chyba paragonu już nie znajdę :baffled::wściekła/y:

Rozalka fajne mebelki:tak::tak: super sa te krzesełka z Ikei bo moze na nch usiąść nawet dorosła osoba i wytrzymują:tak: nawet mojego męża (98kg:zawstydzona/y:)

To prawda.Mój też już na nich siedział,he,he.Powiem Ci,że chcemy je zabejcować i polakierować na jasną zieleń(chyba:-D).
Bardzo mi sie podobały te,które Wy (tak?te pomarańczowe)kupiliście,ale znacznie drożej wyszło,a kasiorki nie mieliśmy.:baffled:

To prawda.Mój też już na nich siedział,he,he.Powiem Ci,że chcemy je zabejcować i polakierować na jasną zieleń(chyba:-D).
Bardzo mi sie podobały te,które Wy (tak?te pomarańczowe)kupiliście,ale znacznie drożej wyszło,a kasiorki nie mieliśmy.:baffled:

tak my mamy te pomarańczowo czerwone:tak:
ale te wasze tez super są:tak: no i faktycznie możecie je sobie przemalowac zawsze na kolor taki, by pasował do innych mebelków:tak:

dziewczyny jakie macie łózka dla waszych smyków?:confused: zaczynamy mysleć o zamianie łózeczka na łózko i nie wiem co wybrać:rofl2:
podoba mi sie takie Esmebel: Łóżko sosnowe surowe Cross (585353784) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie BARDZO MOCNE ŁÓŻKO ''TEDI'' GR.3,5cm 90x200 (586204021) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie Łóżko łóżeczko JONKKIPING z barierką 70x160 (578241088) - Aukcje internetowe Allegro tylko nie ma szuflad a by sie przydały

łózko z kompletu mebelków co ma Hubek jakies takie wysokie mi sie wydaje i ogłnie nie podoba mi sie wiec musimy coś dopasowac z innego

My mamy na razie łóżeczko ze zdjętym jednym bokiem i Kuba ma jeszcze spory zapas,więc narazie nie zmieniam.
Rosmertaostatnie mi sie nie podoba zupełnie,jakieś słabe sie wydaje.

reklama
Do góry