reklama
Dziewczynki wiadomo każda mama chce jak najlepiej dla swojego szkraba
możemy się przekonywać ze panele są lepsze niż wykładzina, baldachim jest fajny powiedzą jedne drugie stwierdzą że niepraktyczny
ale najważniejsze to to by nasza dzidzia miała w domku wiele wiele miłosci a tej chyba u nikogo nie zabraknie nie trzeba jej kupować bo każda
mamusia nosi już ją w sercu dla swojego nienarodzonego bejbika!!
Pozdrowionka przyszłe mamusie!!!!
możemy się przekonywać ze panele są lepsze niż wykładzina, baldachim jest fajny powiedzą jedne drugie stwierdzą że niepraktyczny
ale najważniejsze to to by nasza dzidzia miała w domku wiele wiele miłosci a tej chyba u nikogo nie zabraknie nie trzeba jej kupować bo każda
mamusia nosi już ją w sercu dla swojego nienarodzonego bejbika!!
Pozdrowionka przyszłe mamusie!!!!
A
azik
Gość
ja nie chciałam baldachimu z tego samego powodu co idzia...
ale się przełamałam, prałam co tydzień a tak slicznie wygladał, i chronił od nieszczelnych okienek i swiatła...
tak od razu było przytulniej...
oczywiście sprawdzał się do momentu, kiegu piotruś postanowił sie po nim wspinać
ale się przełamałam, prałam co tydzień a tak slicznie wygladał, i chronił od nieszczelnych okienek i swiatła...
tak od razu było przytulniej...
oczywiście sprawdzał się do momentu, kiegu piotruś postanowił sie po nim wspinać
A
azik
Gość
kurz się naprawdę zbiera, a pralka sama pierze, a moja mama prasuje 
miałam duże ułatwienie w mamie... a mały strasznie dużo ulewał, więc i tak co tydzień pranie pościeli - pościel flanelowa - więc prasować nie trzeba było - flanelka to dobre roziązanie (ale szyłam sama) zarówno na baldachim jak i posciel i ochraniacz (kupiłam biały zwykły i obszyłam)
miałam duże ułatwienie w mamie... a mały strasznie dużo ulewał, więc i tak co tydzień pranie pościeli - pościel flanelowa - więc prasować nie trzeba było - flanelka to dobre roziązanie (ale szyłam sama) zarówno na baldachim jak i posciel i ochraniacz (kupiłam biały zwykły i obszyłam)
pytia
Fanka BB :)
Ja niestety do szycia to mam dwie lewe ręce
Więc będe musiała kupić. I jak oglądalam na Allegro te śliczne łóżeczka z baldachimkami, to już wiem, że choćby nie wiem jak niepraktyczne, to się nie oprę 
Miło czasem kupić coś, co po prostu cieszy oko, nie oglądając się na nic innego
Miło czasem kupić coś, co po prostu cieszy oko, nie oglądając się na nic innego
A
azik
Gość
ja ma niewymiarowa pościel dla malucha, więc chcę czy nie chcę - musze uszyć. mam puchową podusię i pierzynkę (na szczęście Piotrek nie ma uczulenia)
reklama
Podziel się: