reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pokój dla chłopca.

KasiaiAlex

Mama Alexa 01.04.2010
Miasto
Iława, Poland
Hej kochane.
Niedługo sie przeprowadzamy i nasz maluch będzie miał swój oddzielny pokoik. Chciałabym go ciekawie i oryginalnie urządzić i w tym celu szukam inspiracji. Wszędzie pełno bajkowych, różowych pokoików dla dziewczynek, a dla chłopców jakaś uboga ta oferta :) Jeśli macie jakieś pomysły lub mogłybyście pochwalić się pokoikami swoich synków, będę bardzo wdzięczna:)

reklama
Hej dziewczyny!
Ja również szukam inspiracji do urządzenia swojemu smykowi pokoju. Te linki, które powklejałyście są fajne ale to jeszcze nie to :-(. Zdam się więc na swoją wyobraźnię. Może któraś z Was już ma jakoś fajnie urządzony pokój dla smyka i chciała by się pochwalić?
Ja jak tylko się urządzimy, to wkleję zdjęcia i pochwalę się co wymyśliłam :tak:.

fajnie urządzony pokój to jedno, ale wiesz nie możesz zapominać o tym, żeby był też bezpieczny. Poza tym ja jestem zdania, żeby jednak urządzać w jakimś neutralnym stylu, bo się dziecku może szybko znudzić, postaraj się może i jakieś fajne dodatki?? A jak będziesz szukać fajnych i praktycznych rozwiązań zajrzyj sobie na stronę dom.eu. Tam można znaleźć mnóstwo cennych porad związanych z urządzaniem dom

Teraz można kupić takie piękne meble i urządzić dzieciom w pokojach prawdziwe królestwa. Wśród chłopców popularnością cieszą się zestawy meblowe o tematyce np samochód, rakieta, czy kosmos.

Zgadza się,teraz mamy naprawdę szeroki wybór jeżeli chodzi o urządzenie pokoju dla swojego dziecka,czy to będzie chłopiec czy dziewczynka,to spokojnie dopasujemy odpowiednie mebelki oraz dodatki. Najbardziej opłaca się zamówić je w sklepach internetowych gdzie mamy niższe ceny.

reklama
według mnie urządzanie pokoju najbardziej zależy od inwencji twórczych rodziców, no i do tego ile dziecko ma lat, mnie osobiście podobają się łóżeczka w kształcie samochodów, do tego można dokupić takie fajne pufy w kształcie piłki, po za tym poszukaj inspiracji po różnych salonach z meblami:) , na przykład w katalogu ikei kiedyś widziałam dużo możliwości umeblowania pokoju dziecka, do tego nie musiałabyś szukać mebli w różnych miejscach, tylko mogłabyś wszystko zamówić z konkretnego katalogu :)

Do góry