Sunshine6
Fanka BB :)
Udalo sie znalazlam materialy jakie szukala, niechcacy zajrzalam do sklepu do ktorego czesto zagladam ale nidgy nic nie wpadlo mi w oko a dzis...... WOW same zobaczcie
£5 za 3 metry!!!
Jeszcze nie zdecydowalam z ktorego zrobie zaslony a z ktorego poszewki na poduszki.
Kupilam jeszcze po 50 pensow dosc sporawe kawalki materialow z ktorych chce zrobic ochraniacz do lozeczka - z jedenej strony jest material a z drugiej taka wata. Z resztek materialu obszyje ten ochraniacz tak zeby pasowalo do reszty. Aaaa i jeszcze kawalek materialu waterproof wiec bedzie na materac a pod przescieradlo wrazie czego
wiec dzisiejsze zakupy sie udaly 
£5 za 3 metry!!!
Jeszcze nie zdecydowalam z ktorego zrobie zaslony a z ktorego poszewki na poduszki.
Kupilam jeszcze po 50 pensow dosc sporawe kawalki materialow z ktorych chce zrobic ochraniacz do lozeczka - z jedenej strony jest material a z drugiej taka wata. Z resztek materialu obszyje ten ochraniacz tak zeby pasowalo do reszty. Aaaa i jeszcze kawalek materialu waterproof wiec bedzie na materac a pod przescieradlo wrazie czego
wiec dzisiejsze zakupy sie udaly 
jak juz uszyjesz ten ochraniacz do od razu mi sie tu chwal

ten blog jest wypasiony, podoba mi sie ten sam styl ale nie do konca moge przekonac mojego P wiec zawsze jest pewien kompromis i nigdy nie wychodzi tak jak ja bym chcial do konca. A moze to tez dlatego ze podobaja mi sie inne style i nie moge sie zdecydowac, ehhh jak ja bym chciala wiedziec w 100% co ja chce!