reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam fajne zabawki

reklama
faktycznie niezła oferta, a ja jak sie zagłębiłem w zabawki to znalazłem fajny sklep z drewnianymi zabawkami i zostawiam linka dla zainteresowanych. Tatusiowie mają nawet większa radoche niż pociechy. Dorzucili mi do tego bilety do Aquarium i spędziłem fajny weekend z rodzinką oglądając rybki. Pozdrawiam wszystkei mamuski i tatusków!

Witam!
Chciałbym polecić państwu zabawki francuskiej firmy Meccano. Są to zestawy elementów pozwalające konstruować różne modele, np.: pojazdy, dźwigi, roboty, itp. Zabawki dostępne są w dwóch przedziałach wiekowych. Dla młodszych dzieci (5+) są to zestawy elementów plastikowych, które łączy się plastikowymi śrubami za pomocą bezpiecznego, plastikowego śrubokręta.

thumbs_734103sidecarmainmodelbuildplay_002.jpgthumbs_760261mechanicsboxmodel2construction.jpgthumbs_735105atvmainmodelbuildplay_002.jpg

Nieco starszym (8+) polecam zestawy z metalowych elementów, pozwalające na budowanie naprawdę niezwykłych konstrukcji. Niektóre z nich wyposażone są w silnik i zdalne sterowanie.

thumbs_836515multimodel15modelsmainmodel.jpgthumbs_848701ukrctruckmainmodel_002.jpgthumbs_846700ndesign3newgenerationmainmodel_002.jpg

Zabawki Meccano można kupić w nowootwartym sklepie http://www.artilandia.pl.

Polecam i zapraszam
Artur Giera

A wg mnie zabawek warto szukac w każdym z internetowych sklepów,które posiadają w swoim asortymencie akcesoria dla dzieci. Często można trafic dużo taniej,kupujmy tylko w sprawdzonych i godnych zaufania sklepach.

Zabawki to także kwestia budżetu jakie posiadamy,te lepsze,znanej firmy są droższe,natomiast taniej możecie z pewnością kupić w sklepach internetowych,jak nasz AMKO dla dzieci w razie pytań służę pomocą

Dla chłopca polecam pojazdy zdalnie-sterowane marki SILVERLIT seria maszyn budowlanych. Pojazdy nie należą do demonów szybkości a frajda jest nieziemska. Pojazdy posiadają pilota z przełącznikiem na resztę maszyn (jednym pilotem można sterować na zmianę wózkiem, lawetą, wywrotką. Oczywiście dźwig jest najdroższy, i stanowi dopełnienie całego zestawu.

[video=youtube;hK3LJ6P47wA]http://www.youtube.com/watch?v=hK3LJ6P47wA[/video]

reklama
To ja również dołączę się ze sklepem internetowym: www.pioneczek.pl

Dobierając asortyment kierowaliśmy się tym, aby oferowane przez nas produkty były przede wszystkim bezpieczne, pochodziły od sprawdzonych producentów oraz żeby miały w sobie 'to coś', co sprawia frajdę małym i dużym dzieciom.

W ofercie sklepu znajdziecie zabawki drewniane, edukacyjne, zabawki "zrób to sam", zabawki recyklingowe, lalki, klocki, układanki, autka i samochody...
Oferujemy zabawki firm takich jak Plan Toys, Goki, Haba, Djeco, 4M, Tolo, Hasbro i wiele innych.

Zapraszam :)

Do góry