• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Polecam/odradzam

Nas tez czeka zakup krzesełka - na pewno w niższym przedziale cenowym - no chyba, ze matka chrzestna nam sprezentuje.... :tak:
Już mam dosc ubabranego fotelika :) no i siadania na ziemi do karmienia.

W lipcu jednak...albo wyjazd wakacyjny albo krzesełko do karmienia. Hm.... ciezki wybor....
:dry:

reklama
No własnie moja bratowa ma takie krzesełko drewniane...Bardzo fajne...Dwie córy na tym wychowała i jak dobrze pójdzie to i trzecia za jakiś czas w tym usiądzie....No a jaka radocha była jak mogły sobie usiąśc przy ich własnym stole...:-D...ja bede kupować właśnie takie drewniane :tak:

Ja mam używane chicco maama czy jakoś tak, ale uzywałam je tylko chwilę, potem najlepsze dla nas okazało się plastikowe z ikei i do dziś jest w użyciu (mamy takie 2, u siebie i u mamy męża). No i łatwo je przewozic.

No własnie my takie mamy. Ostatnio widziłam je w odmianach kolorystycznych - czerwone i niebieskie. Podprka była nam do niczego, to taka dmuchana poducha, wogóle nam się nie sprawdziła. A tacka super sprawa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry