reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam/Odradzam

dziewczyny, co do wózków- jaki byście poleciły dla naszego michałka??? bo ten co mamy, jest strasznie nieporęczny, ciężki i do samochodu nam się nie zmieści... więc siłą rzeczy- musimy kupić co nowego...
Ewus, ja jezeli bylabym teraz w ciazy i miala kupowac nowy zestaw wozkowy dla maluszka to stawialabym na Quinny Speedy SX albo na Chicco S3 :tak:
Kupilabym w calym zestawie z gondola, fotelikiem i spacerowka :tak:
Zachorowalam na 3-kolowce ;-):-) a kiedys bylam taka przeciwniczka :-p

reklama
popieram sandrę, ja mam xt x-landera, i chyba bym drugi raz to samo kupiła:-p w Quinny jest ta sama gondolka jak w xlanderze, i jak dla mnie była wystarczająca:tak:

Przyjechal nasz Chicco. Jest naprawde fajny. :tak:

Ewus, co do fasonu, to ciezko doradzac, ale Sandra ma racje - bierz taki, ktory mozna przeorganizowac na spacerowke i zamontowac fotelik. To naprawde duza wygoda.

Fajnie Ollesiu, ze wozeczek dotarl i jest ok :tak::-)

Ewus, wracajac do tematu wozkow - to naprawde duza wygoda jak mozna do auta wpakowac sam stelaz i pozniej wpiac tylko fotelik :tak::-)

Kurde, jak ja bym chciala miec drugie dziecko i moc kupic mu Quinny Speedi :-):-D:-)do tego w jakims fajnym kolorku (bo game kolorystyczna maja naprawde swietna) :tak:

Kurde, jak ja bym chciala miec drugie dziecko i moc kupic mu Quinny Speedi :-):-D:-)do tego w jakims fajnym kolorku (bo game kolorystyczna maja naprawde swietna) :tak:
sandra też tak czasami mam;-);-);-) są tak cudne rzeczy dla dzieci, że chciałoby się kupić
ollesia dawaj fotki Piotrka w kadilaku:-)

Bedyta, Piotrusiowi ten wozek na razie sie nie podoba... :baffled: A mnie coraz bardziej. :tak: Jak sie Piotrek przekona, to mu strzele fotke! ;-)

I chcialabym nowy wozek dla Weroniki (wlasnie w jakims fajnym kolorku), ale przeciez ten po Piotrusiu jest jeszcze calkiem dobry... Szkoda, ze sie nie rozlecial... :-D

ollesia :-D to tak jak ja... tez chcialabym nowy wozek dla Stefka, ale ten po malej jest jeszcze dobry .....jakos przejezdzimy do nastepnej wiosny :-D szkoda mi wydawac 500 euro na nowy

My też sprzedaliśmy wózek Ali, bo okazał się wielkim niewypałem:baffled: (ale za to kupno spacerówki było baaardzo przemyślane:tak:;-)) Dla mnie przy kolejnym zakupie wózka najważniejsza będzie duża gondola i to czy się dobrze kołysze. Wózek Ali wogóle się nie bujał a ona tak nam dała popalić.... że teraz taka głupia nie będę;-):happy2:

reklama
A ja i tak przy kolejnym dziecku (potencjalnym jak narazie ;-)) musialabym kupic nowy wozek, bo Sara 2 wozki, ktore uzywamy doprowadzila prawie do ruiny :-p

Do góry