reklama
bedyta wlasnie sie zastanawialam czy jest sens, Zuzka dosc szybko sama zrezygnowala z wozka , po roku czasu byly juz tylko nozki i nozki.....nie bede sie szarpac na gondole, przejezdzimy w tej co mamy , ale moze skusze sie na parasolke bo ta nasza po malej typowo dziewczeca w rozu
blizej wyjazdu musze zrewidowac w czym wy dziewczyny jezdzicie i wtedy pomysle i zdecyduje:-)
blizej wyjazdu musze zrewidowac w czym wy dziewczyny jezdzicie i wtedy pomysle i zdecyduje:-)sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bedytka, czyzby trzecie bylo w planach? ;-):-)
Silunia, pewnie, lepiej wydac kasiorke na cos innego
:-)
A ja chce w przyszlym mniesiacu doprowadzic oba wozki do jako takiego stanu i je sprzedac i kupic Sarze jakas malutka parasolke np. Quinny Zapp, zeby ja szybko wrzucic do samochodu, a nie meczyc sie i brudzic jak przy tych, ktore mam
Silunia, pewnie, lepiej wydac kasiorke na cos innego
:-)A ja chce w przyszlym mniesiacu doprowadzic oba wozki do jako takiego stanu i je sprzedac i kupic Sarze jakas malutka parasolke np. Quinny Zapp, zeby ja szybko wrzucic do samochodu, a nie meczyc sie i brudzic jak przy tych, ktore mam

hajduga87
Aktywna w BB
Cześc dziewczyny jeśli któras z was jest zainteresowana kupnem wózeczka spacerowego to ja obecnie chce sprzedać nowy wózeczek tylko raz uzyty . Dostałam dwa i jeden chce sprzedać . Był kupiony tydzień temu ale w sklepie niemogłam go zwócić więc musze sprzedać . wózeczek Beby Design Tiny kolor zielony . Do tego jest nowa zielona duza torba .
nigdy nie mów nigdy:-) nie będę się wypierać, młoda jeszcze jestem;-)Bedytka, czyzby trzecie bylo w planach? ;-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No pewnie, wszystko przed Wami :-):-):-)nigdy nie mów nigdy:-) nie będę się wypierać, młoda jeszcze jestem;-)
A ja w 100% stwierdzam, ze pieluchy tescowe sa o niebo lepsze od Pampersow!!!! Mam jeszcze pol opakowania tescowych, a ze bylam w Carrefourze to stwierdzilam, ze kupie Pampersy...i co? Sara juz druga noc z rzedu mi je przesikala!

A tescowe trzymaja praktycznie do samego rana! Dlatego Pampersy teraz beda na dzien, a w nocy tylko Tesco
:-)
dziewczyny, z innej beczki... co myślicie o tym wózku??? WÓZEK CHICCO TRIO ENJOY EVOLUTION, 2008 DISCOVERY (327973513) - Aukcje internetowe Allegro
tylko szczerze

tylko szczerze

reklama
Ewa- aż mi sie zachciało zakupów dzidziolowych, wózeczek ładniutki(zwłaszcza w kolorze czerwonym) i ma bardzo duzo pożytecznych bajerów a i cena super za taki zestaw
jeszcze poszukaj opinii...bo wiesz jak to jest ale wydaje mi sie że to dobry wybór
jeszcze poszukaj opinii...bo wiesz jak to jest ale wydaje mi sie że to dobry wybór
Podziel się: