reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Polecamy, odradzamy - zakupy dla grudniaczków i ich mam

Mnie 1 tez sie poki co najbardziej podoba ale tak patrzac na material, wydaje mi sie ze strasznie cienka? Ja mam teraz wlasnie problem z moja, oczywiscie inna ale tez jest cienka i musialam koldre na podloge polozyc bo jak maly sie kupal i walnal glowa to az bylo slychac :-( Chyba, ze one takie wszystkie sa i trzeba sie z tym liczyc ze albo na dywanie albo na lozku?

reklama
jak dla mnie to nr 1, tylko zaopatrz siostrę w akumulatorki zamiast baterii, bo te zwykłe szybko się wyczerpują a akumulatorki można jednak ładować

edit: co do ich grubości to one wszystkie są takie cienkie. mam dwie różne i pod obie muszę podkładać kocyk.

Ostatnia edycja:
I ja typuję nr 1. Wypasik, też bym taką chciała :D U mnie mata zawsze na łóżku (twardy materac), ale właśnie dzisiaj się zastanawiałam, czy z jakiegoś sensownego powodu nie powinnam jednak kłaść jej na ziemi i przyzwyczajać małą do twardego....

Nasza mata też cienka.

Ja moją matę też mogę polecić z czystym sumieniem. Niunia co chwilę odkrywała coś nowego. Też ma światełka, jak ta, co pokazałaś. Na samym początku ciekawiły ją światełka, a potem te czarno- białe elementy (właśnie to, że są takie czarno-białe uważam za duży plus)

BRIGHT STARTS Aktywna MATA Edukacyjna ŻYRAFA 9167 (2329557279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Potem goście nam dokupili jakieś inne zawieszki, żeby się zmieniało to co jej myrda przed oczkami. I tak dostaliśmy ptaszka z tej samej firmy:
SUPER ZAWIESZKA PTASZEK ------- BRIGHT STARTS 8808 (2271459954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jak się pociągnie za ptaszka ( :D ) to wibruje

reklama
No to kupuje numer 1 a znalazlam na innej stronie za 199.99zl tylko :szok: Roznica kolosalna ale dzieki temu bede mogla dokupic obrazek rodziny swietej zeby bylo tez cos religijnego :tak: Dziekuje wam kochane za wszystkie odpowiedzi :*

Do góry