reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
Ja też tak planuję zakładać:-D

Dobrze, że coś mnie tknęło i sprawdziłam dzisiaj kombinezon w którym chciałam chrzcić Szymka i... rękawy są tak wąskie, że nie wciska ręki:szok:. Tego nie przewidziałam:-D A ten drugi w którym na co dzień śmiga to brzydki, ale trzeba mu przyznać, że szeroki i ubiera się go w 4 sekundy. Tak więc - znowu zakupy:cool:

na posciel tez czekam bo chiałąm taka kupic na all a teraz nie musze za przesyłke płącic i pomacam sobie czy jest ok
butki kupiłam w h&M fajne z misiem srebrne tylko spadaja i dopa dalej ja kupiłam kurtkę i spodnie do tego mam na zime i pasuje butki miec jakies niespadajace

Dziewczyny jeśli potrzebujecie ubrań dla dziewczynki rozm. 74-80-86 to ja się oferuję. Obecnie jak wiecie dzieciaki chore więc mamy przestuj w wystawianiu na all, ale w weekend będę coś wrzucać.
Teraz mam juz kurtki i kombinezony, jak coś to piszcie ;-)

reklama
Ja nie polecam pościeli Aruś z allegro. Drogie, jakieś swoje wymiary mają nie pasujące do niczego a jakość nie powala.

Nie polecam też krzesełek do kamienia, które zamiast ceratki mają materiał PCV. To jakaś ściema jest. Muszę ściągać ten materiał i wrzucać do pralki.

Do góry