reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
Hej, dziewczyny to ja się pochwalę, że w końcu zaczęłam kompletować brakujące rzeczy z wyprawki- a trochę tego jest. Zaczęłam oczywiście od promocji w Rossmanie- czyli kupiłam jakieś tam oliwki, wkładki laktacyjne, podkłady do przewijania, chusteczki pampersa itp. Do tego udało mi się przypadkiem dzisiaj trafić w centrum NH na niedrogie koszulki cale rozpinane na napy (9,99pln sztuka), jakoś wcześniej jak ich szukałam to nigdzie nie widziałam, do tego jakieś skarpeteczki i super rozpinana bluzę z kapturkiem dla dziewczynki tylko już większy rozmiar bo 80-86 ale taka ładna za 19,99 to się długo nie zastanawiałam. Szybko mi dzidzia dorośnie:-D

ha ha jak ja lubie promocje. To zgubne, ale tak wchodz i widze niska cena i do tego coś co mi sie podoba ;-) gratuluje udanych łowów

kurcze, ja to w ogóle nie powinnam wychodzić z domu w czasie wyprzedaży, bo dostaję małpiego rozumu:sorry2:

daruma no własnie taką drobnicę kosmetyczną to najlepiej w rossmanie kupować, bo ja kupiłam w dziecięcym wielkim sklepie i wszystko było drożej

Felidae w Askocie nie mają aż tak drogo tych staników allesa, zwłaszcza jak się ma kartę rabatową na 5%, ja płaciłam 82zł za naomi, a jakoś 72 zł wychodziłaby cafe latte i kelly. A jak do ceny z allegro doliczyłam przesyłkę, to wyszło na to samo. Oni chyba to specjalnie robią, tak coś czuję, ze poczuli juz oddech konkurencji,.

Zła jestem , że u mnie nie ma nigdzie tych staników z Alles.
Mierzę sie któryś dzień z rzędu i nie wiem na który się zdecydować..niby na allegro też można wymienić , ale wolałabym dobrze trafić ;-)

Klaudia jeżeli chodzi o obwód wzięłam o 5 cm mniejszy nić mi wyszło z mierzenia. Tak by wchodziły jeszcze dwa palce...i wtedy miseczki powinny być ok. chyba nawet lepsze ciut większe. Pasował mi w sumie każdy model...kurze ciężko tak poradzić.

Nef jakos do askotu jeszcze nie dojechalam kupowałam w jakims sklepie z bielizna ale w marino:/ więc doliczke pewnie mieli :/....ale teraz sostałam kasiorkę to sobie musze do Askota wyskoczyć i humor poprawic :-) kupie cos słodkiego :-) małego hi hi

Ostatnia edycja:
....ale teraz sostałam kasiorkę to sobie musze do Askota wyskoczyć i humor poprawic :-) kupie cos słodkiego :-) małego hi hi

hehe, to pasowałyby figi ciążowe, które widać pod lupą:-D

a tak na serio, to mają przesłodkie czapeczki dla maluszków, ale ubranka ogólnie drogie, no chyba, że coś na wyprzedaży uda się trafić, to wtedy warto:tak:

Ja uwielbiam te malutkie ubranka z H&M. Teraz są takie słodkie dresiki, które wręcz mówią do mnie... ale nie znam płci, to się wstrzymam, w kwietniu też powinny być
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL

Nef-zajebi*** sa te ciuszki tylko te ceny:(((wiesz jakbym miala druga dziewuszke to chyba bym nie załowala kasy a ze chłop mi w brzuszku buszuje to juz mam choc i tak pewnie cos dokupie;)ale chyba wolalabym kupic ciuszki w H&M czy C&A niz jednak w smyku no tak sie ostatnio na nich zawiodlam ,ehhhh ale piekne rzeczy i B.dobrej jakosci sa w Zarze a cenowa nie odbiegaja od innych sieciówek;) ja Alutkowi kupowalam tam sweterek i kamizelke na pierwsze urodzinki i Polecam:)Sama sie tam nie ubieram bo mnie nie stac ale dla synka wszystko:))))

reklama
Nef - ja sie chyba przejde po ten dres z zaba.. mam juz body, spodenki i czapke z tej serii :D

Phel - ciuszki z Zary sa faktycznie suped.. tylko one wszystkie takie na wielkie wyjscia. Ceny maja jakie maja, ale nie raz mozna znalezc cos fajnego z przecena.

Do góry