Moniczka83
Początkująca w BB
Hej, u mnie ostatnio krwawił plus poleciały malutkie skrzepy 18 maja tj w 21 i 6 tc. Myślałam że zejdę na zawał. Na IP nic nie stwierdzili a na wizycie mój gin zauważył że polip maksymalnie pociągnął się do góry i jest teraz w ujsciu wewnętrznym.Hej i jak z tym polipem? Ja tego go mam, czy jeszcze u Ciebie krwawił? U mnie krwawił ostatnio w 16 tc
Odliczam dni do terminu.
A jak u Ciebie?

u mnie polip też nie był bezpośrednią przyczyną, ale pośrednio już tak, bo przez to, że zewnętrzna szyjka macicy była otwarta, bakteria mogła się dostać z pochwy do środka i wywołać zapalenie. Teraz jeszcze będę miała robioną histeroskopię żeby sprawdzić czy nie mam innych ukrytych polipow. Mi się sączyły wody cały dzień, ale w II trymestrze wydzielanie śluzu też się nasila, a mąż już prędzej podejrzewał, że to nietrzymanie moczu niż wody płodowe
 u mnie polip też nie był bezpośrednią przyczyną, ale pośrednio już tak, bo przez to, że zewnętrzna szyjka macicy była otwarta, bakteria mogła się dostać z pochwy do środka i wywołać zapalenie. Teraz jeszcze będę miała robioną histeroskopię żeby sprawdzić czy nie mam innych ukrytych polipow. Mi się sączyły wody cały dzień, ale w II trymestrze wydzielanie śluzu też się nasila, a mąż już prędzej podejrzewał, że to nietrzymanie moczu niż wody płodowe mialam tez silne bole podbrzusza, teraz już wiem, że to były skurcze... ale dziwne, że u Ciebie nie było wód, jak mi pękł pęcherz to wody leciały i leciały. No nic
 mialam tez silne bole podbrzusza, teraz już wiem, że to były skurcze... ale dziwne, że u Ciebie nie było wód, jak mi pękł pęcherz to wody leciały i leciały. No nic jak lekarze sami nie wiedzą, a my będziemy się zadręczały pytaniami, na ktore nikt nie zna odpowiedzi.
 jak lekarze sami nie wiedzą, a my będziemy się zadręczały pytaniami, na ktore nikt nie zna odpowiedzi.