reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Polki -Muzulmanki

Fasoleczko my też przechodziłyśmy kolki przez całe trzy miesiące. Mojej córce ulgę przynosiły ciepłe okłady i masaż brzuszka oraz stosowanie Infacolu. Czasami podawałam jej również czopki homeopatyczne Viburcol. Niestety na kolkę jedynę stuprocentową terapią jest czas:cool:Gdy mała skończyła trzy miesiące kolki zniknęly, jak ręką odjął:-)
A i kładź córkę, jak najczęściej na brzuszku:tak:

reklama
jam z Wroclawia:-) ale rdzennie z mazowsza, wrocilam jednak w rodzinne strony mojej mamy:-)

wiecie moze kiedy bedzie eid? w sob czy ndz?

Wtam Wszystkich.:biggrin2:
Ostyatnio bardzo zaczelam iteresowac sie Islamem . Czy znajde moze tutaj jakas polke muzulumanke mieszkajaca w Birmingham lub okolicy?! Mam wiele pytan...

witam wszystkich!! nawet niewiecie jak sie ciesze ze znalazlam takie forum.
jesterm zona muzulmanina juz 2 lata.jestem bardzo szczesliwa.niedawno dolaczylam do islamu.i bardzo bym potrzebowala jakiegos kontaktu z dziewczynami,kobietami- muzulmankami.najlepiej na gg or naszej klasie.tutaj gdzie mieszkam czyli w anglii, w tym miescie jest duuuzo polakow rasistow i potrzebuje kogos z kim bym mogla porozmawiac zwierzyc sie, doradzic.prosze niech ktos odpowie na tego posta. dziekuje.

Salam
Ja tez mieszkam w UK, Londyn a ty gdzie? Mozesz do mnie zawsze napisac, bedzie mi milo :-). Jak nie chcesz tu publicznie to wyslij prywatna wiadomosc.
A mezus skad?

witam serdecznie i dziekuje ze odpisalas.
jestem z sittingbourne.male miasteczko godzine od londynu.to jest moj numer gg: 1715308. albo wejdz na nasza klase jak masz.: luiza frysna.super ze bede mogla z kims pogadac na tematy ktore sa zabronione w gronie polakow.pozdrawiam serdecznie.

reklama
Wtam Wszystkich.:biggrin2:
Ostyatnio bardzo zaczelam iteresowac sie Islamem . Czy znajde moze tutaj jakas polke muzulumanke mieszkajaca w Birmingham lub okolicy?! Mam wiele pytan...

salam aulakum ja jestemz B-ham i jest nas tu wiecej o wiele wiecej...

W sobotke jest spotkanko siostrzyczek...same poleczki wiec zapraszamy bedzie to w MOSLEY wiec jesli masz czasior to ZAPRASZAMY

DAJ ZNAC CZY CI PASUJE WIEC SZCZEGOLKI CI PRZESLE

LUIZA-bardzo mi przykro,ach ci polacy ale pamietaj ze po smierci niebedzie imdo smiechu.
Powinnas robic duzo dua,
May Allah guide them

Do góry