reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Połozenie miednicowe, cesarskie cięcie

reklama
Ja tez sie cieszę. Zdecydowanie szybciej doszłam do siebie po sn.
Mimo że i cc nie bylo czymś strasznym, chociaż bardzo sie go obawiałam. Jednak po cc to i trudno kichnąć bylo, bo brzuch zaraz ciagnął. Już nie mówiąc o śmiechu jak próbowali mnie rozśmieszać ;)

Z tą cesarką to też nie ma żadnej reguły ja umierałam z bólu a dziewczyna obok mnie wstała sama bez żadnego problemu a potem śmigała po korytarzu jakby w ogóle nic jej nie robili

W ktorym tygodniu dziecko ułożyło się u Was do pozycji glowkowej ? U mnie aktualnie 35+1 i polozenie miednicowe, za 2 tygodnie mam wizyte u ginekologa i jeśli do tego czasu się nie obroci będę miała cesarskie cięcie. Robię ćwiczenia mobilizujace obrót, byłam u fizjoterapeutki ale póki co nic to nie daje. Ciekawa jestem jakie są jeszcze szanse że się obroci, może któraś z Was podzieli się swoją historia ?
Jeżeli zależy Ci na porodzie SN to zapytaj lekarza o obrót zewnętrzny.

Do góry