Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mysle o wszystkich negatywnie ale w wiekszosci,jakos nie mam zaufania do ludzi,ale coz takie jest zycie narazie musimy wszystko zaakceptowaczawsze mowie ze jest dobrze oby nie gorzej:-)
A Ty masz jakieś hobby oprócz opieki nad córcią? Jeśli masz czas wolny to poświęcasz go dla siebie? Pozdrawiam:-)Witaj! Mleko modyfikowane polecam Humana 1, lub Mellin 1, sama używam Humana1 dla mojego synka i jestem zadowolona. Jeśli chodzi o pieluchy to polecam Chicco, nie przemakają tak szybko i nie odparzają, a z dań gotowych polecam też Mellin bardzo dobra marka, i Plasmon...
Witam!Nie masz problemu aniam co do kupienia we wloszech jedzonka dla dzieci,w kazdym z wiekszych sklepow masz ogromny wybor co do posilkow dla dzieci,tak jak pisala kolezanka te produkty z Mellin i Plasmon sa dobre i dostepne jesli chodzi o mleko to polecam tez Aptamil.Chociaz ja jak jechalam do Polski to wzielam ze soba mleko,ale jak sie okazalo to w Polsce znalazlam odpowiednik Aptamilu i tanszy byl,bo jesli chodzi o ceny czy to mleko czy sloiczki to napewno jest tutaj drozej.A tak w ogole pytasz sie o sloiczki podajesz synowi jedzonko ze sloiczkow czy tak zapobiegawczo pytasz sie jesli by tutejszego jedzenia nie chcial to ewentualnie ze sloikow cos zje?Tak wiec jesli chodzi o calosc to mozesz sie nie martwic wchodzac do sklepu kupisz napewno wszystko.Ajesli mozna zapytac gdzie dokladnie sie wybieracie?milych wczasow:-),udanego wypoczynku.
aniam,sa i tutaj dania w sloiczkach,tzn.napisze ci tak:jest ogromny wybor w sloikach takich polproduktow tj.miesa,ryby roznego rodzaju,owoce,soki,mleka,co do gotowego obiadu tez sa z firmy wlasnie Mellin,ale i mniejszy wybor nie tak jak w Polsce,zreszta jak bede w sklepie z ciekawosci zobacze jaki asortyment jest,ja powiem szczeze gotowalam dla mojej sama,bardzo malo kupowalam,ale rozumiem Cie wakacje.....Tak wiec napisze Ci dokladnie po wizycie w sklepie.Pozdrawiam. Wedlug mnie jesli jedziecie autem radze ci kupic w Polsce to co lubi twoj syn jesli jesli jest niejadkiem a ty wiesz co lubi jesc,chociaz ja mam corke troche starsza od twojego syna i z jedzeniem nigdy nie mialam problemu,jadla to co my,pisze ci tak zeby potem nie okazalo sie ze trudno cos kupic dla twojego syna a to wakacje maja byc,wiem po sobie,ze jak chcialam cos kupic dla takiego dziecka,to kompletnego obiadu moglam kupic tylko z Mellin,a nie we wszystkich sklepach!Ja osobiscie ostatni sloik z gotowym obiadem kupilam jak moja miala moze z rok i trzy miesiace tez tak jak ty zapobiegawczo,ktore stoja do dnia dzisiejszego!Mam nadzieje,ze jesli twoj syn nie jest wybredny co do jedzenia to da rade:-)