mocca
Początkująca w BB
Hej Ba!
To Wasze 1wsze dziecko prawda? Skad pochodzisz z polski? Ja z Opola.
To Wasze 1wsze dziecko prawda? Skad pochodzisz z polski? Ja z Opola.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocca pociesz sie, ja to mam na codzien, tzn chodzi mi o kopanie, chodzenie po lozku, rozmawianie przez sen itd, bo Patryk spi z nami, lozeczko stoi wolne, raz udalo mi sie go przeniesc do lozeczka gdy usnal, i co z tego o 4-tej rano pobudka, i powrot na "wlosci"Juz sie przyzwyczailam, ale najgorzej bylo w ubieglym roku jak Paolo byl po opeacji, musial biedny spac w pokoju malego
)
U nas tez tak przyjete, raz we wloszech, raz w polsce, nie ma innego wyjscia, tym bardziej, ze jakby nie bylo to swieta w polsce sa jakies takie bardziej swiateczne.
Poszlam za twoim sladem na FreeRice, i ucze sie slowek na calego, fajne to
Tak z ciekawosci, o ktorej masz samolot? my mamy o 8 rano!!! wiec o 4-tej musze wyjechac na lotnisko, i juz sie zastanawiam jak sie spakuje?? musze jeszcze bagaz dla malego dokupic, bo z rozpedu nie wzielam, sadzilam ze sie zmieszcze w jedna walizke, ale zmniejszyli do 15 kg i nie widze tego!
Robicie swoim dzieciaczkom Mikolajki takie nasze po polsku tzn 6 grudnia??
ja nasze tradycje kultywuje, jak tylko moge)
Pozdrawiam serdecznie
pa
Pisze po angielsku, bo to tak uniwersalnie dla wszystkich, niby kazdy zrozumie. Sama nie wiem jak mam tam pisac ??
No swieta w rozlace, ale niestety nie da sie pogodzic wszystkiego. W tym roku rodzina, a za rok we wloszech.
Chociaz u mnie w domu w polsce, to za bardzo nie ma warunkow mieszkaniowych. Mieszkanie 3pokojowe typowe, wiec razem za samuelem bede musiala spac. Troche sie wymecze, bo on strasznie chrapie i sie przemieszcza w czasie snu. No coz.Takie poswiecenie dla rodzinki.
na razie