reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pomoc

Boże dziewczyno trzymaj kciuki ze jak już będziesz chciała mieć to żeby się udało do roku regularnego seksu, bo teraz ludzie mają często problemy. Bo gdyby w ciąże się zachodziło ze skapniętej spermy (trochę rzygam jak to pisze) to nie procedura in vitro i obchodzenie się tak ostrożnie ze sperma w trakcie zabiegów by nie dawalo pieniędzy.
Jak na moje oko Ty w ogóle nie jesteś gotowa na współżycie (w tym pozagenitalne). Jak miałam 16 lat to tez się macałam z chłopakiem i do głowy by mi nie przyszło robić takie afery, a okres spóźniał mi się nawet po 20 dni w tamtym czasie.
No nie jestem gotowa i to była taka ostaynia sytuacja bo później jak mam się zastanawiać czy mozna tak zajsc w ciaze to wolę żyć w spokoju i sie nie przejmować niż stresować ze przez takie coś doszło do zapłodnienia

reklama
A jak zrobię bete 14 dni po to będzie wiarygodna ? Czy muszę poczekać do 20 dni ?
Sposób pytania i pisania już się tu przewijał. Mam wrażenie, że to twoje hobby- zakładanie miliona kont i pytanie ciągle o to samo. Serio...skoncz już bo to się robi żenujące. Robisz z siebie debila i o to ci się udaje.

Sposób pytania i pisania już się tu przewijał. Mam wrażenie, że to twoje hobby- zakładanie miliona kont i pytanie ciągle o to samo. Serio...skoncz już bo to się robi żenujące. Robisz z siebie debila i o to ci się udaje.
Nie pytałam tutaj nigdy , tylko jestem tak zestresowana ze na intrencie pisze że beta 14 dni po Ale lekarze zalecają 21 dni dlatego chcę zapytać, bo ta cała sytuacja mnie przytłoczyła , bo istnieje prawdopodobieństwo w moim przypadku dlatego się boje

Nie pytałam tutaj nigdy , tylko jestem tak zestresowana ze na intrencie pisze że beta 14 dni po Ale lekarze zalecają 21 dni dlatego chcę zapytać, bo ta cała sytuacja mnie przytłoczyła , bo istnieje prawdopodobieństwo w moim przypadku dlatego się boje

Jakie niby prawdopodobieństwo? Ze przez powłoki brzuszne zaszłaś w ciąże?

Ja wiem że ludzie się starają latami i wszytsko , ale są widac też takie sytuacje że chwilą nie uwagi i może się coś stać

reklama