Dominika!+
Zaciekawiona BB
Jeśli by wiedziała że sperma znajdzie się na wargach sromowych u kobiety to z pewnością nie miałaby zdziwionej minyPrzy okazji opowiedz swoją historię pielęgniarce która będzie ci krew pobierać i zobacz jej minę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli by wiedziała że sperma znajdzie się na wargach sromowych u kobiety to z pewnością nie miałaby zdziwionej minyPrzy okazji opowiedz swoją historię pielęgniarce która będzie ci krew pobierać i zobacz jej minę
I jak z tych warg sromowych miały by przeniknąć do pochwy? Zesunac się? Czy od razu przesiąknąć przez skórę?Jeśli by wiedziała że sperma znajdzie się na wargach sromowych u kobiety to z pewnością nie miałaby zdziwionej miny
Ja już nie mam słów w tyg na forum chyba z 4 konta z tym samym problememDaj spokój, to kolejny troll któremu się nudzi. Wątpię, że ktoś jest tak tępy, że nie potrafi zrozumieć że nie zajdzie w ciążę ze spuszczenia się na brzuch
No wniknąć, przecież plemniki mogą się poruszać i dążyć do zapłodeniania komórki jajowejI jak z tych warg sromowych miały by przeniknąć do pochwy? Zesunac się? Czy od razu przesiąknąć przez skórę?
czuje, ze podręcznik od biologi poszedł w ruch. A piszą tam tez w jakich warunkach plemniki przezywają? Warto o tym poczytać i uzupełnić wiedzę.No wniknąć, przecież plemniki mogą się poruszać i dążyć do zapłodeniania komórki jajowej
Szczególnie jak są na majtkach to nie wiem zjeżdżalnie zrobiły z brzucha na majtki i z majtek na wargi ?No wniknąć, przecież plemniki mogą się poruszać i dążyć do zapłodeniania komórki jajowej
Może jej chłopaka plemniki są długowieczneczuje, ze podręcznik od biologi poszedł w ruch. A piszą tam tez w jakich warunkach plemniki przezywają? Warto o tym poczytać i uzupełnić wiedzę.
W środowisku zewnętrznym szybko giną ale nie na tyle zeby nie byly zdolne do zapłodnienia szybkoczuje, ze podręcznik od biologi poszedł w ruch. A piszą tam tez w jakich warunkach plemniki przezywają? Warto o tym poczytać i uzupełnić wiedzę.
No ale w środowisku takim zewnętrznym podobno 15 min potrafią żyćMoże jej chłopaka plemniki są długowieczne![]()
Ile razy ci powtórzyć , że nie ma chyba , że plemniki zostały batmanami zleciały i zapłodnily zostały superbohaterami długowiecznymiSama nie wiem czy są takie przypadki gdzie sperma zleciała i była ciaza eh