reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

pomocy !! jak ze smakiem urzadzic pokoj !!??????

pchelka10.05

Zadomowiona(y)
Miasto
grudziądz
witam niewiem gdzie to napisac wiec pisze tutaj mam problem odnosnie salonu mieszkam tak juz 2 rok :szok:

i co rano płakac sie chce nie moge na niego patrzec a kasy za duzo tez nie mam aby w niego włozyc :-(

zaczne od tego ze mamy domek 2 pokoje + salon , kuchnia łazienka
i poddasze

jeden pokoj zajmuje nasza coreczka
drugi mamy sypialnie
a salon KATASTROFA :wściekła/y:

NA 4 SCIANIE SA OKNA I KANAPA NAROZNA
NA 3 SCIANIE JEST KOMINEK
NA JEDNEJ SCIANIE MAM 3 X DDZWI
NA DRUGIEJ SCIANIE 2 X DDZWI + WOLNA PRZESTRZEN WYSOKOSC 2 METRY SZEROKOSC 135 :szok:

W SUMIE JEST TO 160 ALE Z RACJI TEGO ZE STOI KOMINEK TO MUSI BYC ODSTEP

i tu sie zaczyna problem :-(

nie mam mebli " normalnych" poniewaz nie mam gdzie ich wstawic :no:

stoi tylko niewielka komoda a niej telewizor

szlak mnie trafia jak na to patrze:eek:

moze poradzicie cos co mozna zrobic aby pokoj nabrał "blasku "

ponizej przedstawiłam jai jest salon (wybaczcie ale nie mam talentu do rysowania":tak:

i wkleje 3 zdjecia co planuje kupic co wy na to ??
moze ktos ma pomysł jak fajnie i niedrogo w granicy 500 zł to zrobic :eek:
pozdrawiam Asia

reklama
26851_2.jpg26857_2.jpg3413_1.jpg

komoda z boku słupek i połka nad komode
jak myslicie czy bedzie wygladało "nowoczesnie "

według mnie te mebelki nie bardzo pasują zaznacz może na rysunku jakie masz wymiary tego pokoju i tej sofy bo ona wygląda strasznie duża chyba że taka ci wyszła

witam pokoj ma wymiary 3m na 4m
wiec nieduzy
ale do tego przychodza dzwi 5 sztuk !!!
tak juz kupilismy :-(
a kanapa to taka narozna jeden bok ma ok 1,5m drugi 1m

Kochana, najlepiej, jak wstawiłabyś fotki pokoju. Wtedy może łatwiej byłoby coś poradzić, ale z rysunku rzeczywiście wynika, że pokój jest bardzo nieobstawny, że się tak wyrażę:)
Ja też przymierzam się do zmiany pokoju i na razie oglądam strony firm meblowych, tylko nie oglądam mebli, a same aranżacje i niektóre są naprawdę fajne.

jakiej szerokości sa drzwi? ja przyjęłam że 80 cm szerokie
I jakich rozmiarów masz kominek?
No i ta kanapa po długości boków jak mierzysz ma 150 x 100? Jaka jest głebokośc siedziska
Ja zdecydowanie odradzam ci komode wysoką. To na pewno nie będzie nowocześnie. Coś niskiego by sie przydało. Telewizor ma tam być, czy nie?
W oknach bym dała takie panele z firanki. Jaki masz kolor ścian?
Drzwi otwierają sie do środka?

Załączniki

• salon.jpg
    salon.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 216
reklama
Mnie na przykład bardzo podobają się meble na przykład jak tutaj: [url]http://www.meblik.pl/ [/URL]
Oczywiście nie każdego musi być na nie stać ale z tego co wiem są to dość tanie meble a fajne kolorystyczne i oryginalne. Zresztą nie ma co się męczyć kupując używane meble bo takie są od razu w komplecie i wystarczy je dobrze tylko ustawić.;-)

Do góry