Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Najprawdopodobniej. Ktory masz dzien cyklu? Robilas test rano?Tak, zdjęci zrobiłam po kilku minutach, teraz to już nie bardzo cokolwiek widać. Myślisz, że mogę być w ciąży?
Problem w tym, że od miesięcy nie mam okresu,. Mam problem z tarczyca i w ogóle z hormonami, więc jeśli to naprawdę ciąża to jest cudem. Wiem jedynie kiedy kochałam się z mężem. Dam chyba narazie na wstrzymanie i powtórzę test tak jak radzisz za kilka dni. DziękujęPozwolilam sobie edytować zdjecie i nawet duzo trudu nie wlozylam w to zeby wyostrzyc plusiki. Takze proponuję badanie krwi bhcg a ze ida swieta to moze. Jeszcze jeden test tak za dwa. Trzy dni
Tak zrobię. Dziękuję bardzo za odpowiedź. Dobrze wiedzieć, że przynajmniej nie popadam w paranoję i nie tylko ja widzę plusikZrób za 2 dni rano z porannego moczu z tej samej firmy i zobacz czy kreska ciemnieje. Ta intensywność kreski też często zależy od rodzaju testu. Ja kreseczkę widzę.