• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pomocy. :)

Hejka. :)
Mam pytanie , które mnie nurtuje. A wizytę u lekarza mam dopiero w poniedziałek. 😊
A mianowicie.
22 czerwca miałam miesiączkę, cykle mam 28 dniowe.
Miesiączka trwała 3 dni , a 22 pojawiło się plamienie jednorazowe. I od tamtej pory pobolewa mnie ból podbrzusza I kłócić jakby w pęcherzu. 29 robiłam test ciążowy który wyszedł pozytywny , 1 lipca powtórzyłam i wyszedł negatywnie. Dodam jeszcze,że od wczoraj pojawił mi się ślub wodnisty i biały. 🙂

reklama
Hejka. :)
Mam pytanie , które mnie nurtuje. A wizytę u lekarza mam dopiero w poniedziałek. 😊
A mianowicie.
22 czerwca miałam miesiączkę, cykle mam 28 dniowe.
Miesiączka trwała 3 dni , a 22 pojawiło się plamienie jednorazowe. I od tamtej pory pobolewa mnie ból podbrzusza I kłócić jakby w pęcherzu. 29 robiłam test ciążowy który wyszedł pozytywny , 1 lipca powtórzyłam i wyszedł negatywnie. Dodam jeszcze,że od wczoraj pojawił mi się ślub wodnisty i biały. 🙂
Ale to 22 miałaś miesiączkę, czy plamienie? Jeżeli miesiączkę to masz teraz 11 DC. To jest najprawdopodobniej czas płodny, okoloowulacyjny, a nie czas na robienie testu ciążowego.

Jeżeli 16 miałaś miesiączkę, a cykle masz 28 dniowe to 28 czerwca test nie mógł być pozytywny, był to 13 dc więc przy takiej długości cyklu czas okoloowulacyjny. Skoro obecnie testy negatywne to jeszcze w ciąży nie jesteś. Poczekaj do terminu miesiączki i wtedy zrób test.

16 miałam miesiączkę która trwała 3 dni , a 22 miałam plamienie jednorazowe.

Jeżeli 16 miałaś miesiączkę, a cykle masz 28 dniowe to 28 czerwca test nie mógł być pozytywny, był to 13 dc więc przy takiej długości cyklu czas okoloowulacyjny. Skoro obecnie testy negatywne to jeszcze w ciąży nie jesteś. Poczekaj do terminu miesiączki i wtedy zrób test.

reklama
Dlatego zastawia mnie jestem test ciążowy pozytywny.

Załączniki

• 20210702_122735.jpg
    20210702_122735.jpg
    634,3 KB · Wyświetleń: 144
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry