reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pomocy..

Calineczka24

Fanka BB :)
Miasto
Mysłowice
Cześć kochane
Jestem po poronieniu samoistnym. Organizm miał się sam oczyścić. Krwawienie się skończyło ale po jakimś tygodniu pojawiły się plamienia. Najpierw byly to brązowe plamienia, ale od 2-3 dni plamienia są koloru krwi.
Czy to normalne? Czy powinnam się zgłosić do ginekologa?
Zaczynam się denerwować.

Ostatnia edycja:
reklama
Mi po poronieniu zrobili skan i powiedzieli ze brak łożyska i śladów dziecka ale jeszcze są jakieś skrzepy krwi i że mogę się spodziewać mocnego krwawienia. Nic takiego nie nastąpiło(co.mnie swoją drogą martwi heh) , ale może właśnie u Ciebie coś takiego jest? Nic, lepiej sprawdzić, już i tak miałaś o czym myśleć ostatnio a ta wizyta oszczędzi Ci dodatkowego stresu i strachu że coa jest nie tak.
Powodzenia pozdrawiam

Calineczka ja bym na twoim miejscu zgłosiła się do lekarza Ja sama jestem po 4 poronieniach samoistnych i nie miałam takiego problemu fakt ze plamilam dość długo ale nie było tak ze miałam tydzień przerwy i znowu .... Skonsultuj to z lekarzem a powiec mi jeszcze jak to dziś u ciebie wygląda nadal plamisz czy juz nie??

Calineczka ja bym na twoim miejscu zgłosiła się do lekarza Ja sama jestem po 4 poronieniach samoistnych i nie miałam takiego problemu fakt ze plamilam dość długo ale nie było tak ze miałam tydzień przerwy i znowu .... Skonsultuj to z lekarzem a powiec mi jeszcze jak to dziś u ciebie wygląda nadal plamisz czy juz nie??

Teraz już tylko przy podcieraniu widać brązowo-czerwone ślady..
Być może organizm musi dojść do siebie i stąd te plamienia?

reklama
Do góry