reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy :(

Kochane mam taki problem, mianowicie robiłam w poniedziałek test wyszło mi 2 kreski tylko że ta druga taka strasznie blada, okres powinnam dostać tydzień temu w środę, miałam różne objawy nudności nawet zemdlałam. Ja teraz nie dawno wstałam poszłam się załatwić patrzę na chustecze czerwone czy jest to możliwe żebym dostała okres ? Po tygodniu opóźnienia ? :(

reklama
Druga jasna kreska oznacza ciaze tylko poprostu jest ona wczesna
W ciazy nie ma prawa byc żywej krwi
Ja bym pojechała do lekarza byc moze trzeba progesteron albo nie Daj boze cos się zaczyna

Kochane mam taki problem, mianowicie robiłam w poniedziałek test wyszło mi 2 kreski tylko że ta druga taka strasznie blada, okres powinnam dostać tydzień temu w środę, miałam różne objawy nudności nawet zemdlałam. Ja teraz nie dawno wstałam poszłam się załatwić patrzę na chustecze czerwone czy jest to możliwe żebym dostała okres ? Po tygodniu opóźnienia ? :(

Do lekarza nie czekaj ani chwili może nic się nie dzieje a może dostaniesz leki i będziesz musiała lezec nie ma co ryzykować. Trzymam kciuki

Właśnie wróciłam od lekarza i powiedział, że on ciąży tam na razie nie widzi bo może jeszcze jest za wcześnie i mam przyjść za 2 tygodnie jak dalej miesiączki nie dostanę i wtedy zobaczy, a noo i kazał mi brać kwas foliowy :(

Najlepiej isc za 2 tyg lekarz ma racje.
Ja tez sie pospieszylam w pierwszej i nic widac nie było.
Powinien dac w razie w progesteron ...

Przepisał mi lek o nazwie Duphaston i mam brać wrazie gdyby mnie brzuch bolał
Dziwne, ja w ciąży Duphaston przyjmowałam regularnie, bez żadnych przerw - tak zalecił lekarz. Takie przyjmowanie go w sytuacji, w której coś Cię boli chyba nic nie da ... Może warto wybrać się na konsultacje do innego lekarza? I wcześniej zrobić badanie beta hCG.

reklama
Dziwne, ja w ciąży Duphaston przyjmowałam regularnie, bez żadnych przerw - tak zalecił lekarz. Takie przyjmowanie go w sytuacji, w której coś Cię boli chyba nic nie da ... Może warto wybrać się na konsultacje do innego lekarza? I wcześniej zrobić badanie beta hCG.
Właśnie jutro wybieram się do innego bo dla mnie też jest to trochę dziwne a po za tym nadal nie wiem czy jestem w tej ciąży czy nie :(

Do góry