Kochane mam taki problem, mianowicie robiłam w poniedziałek test wyszło mi 2 kreski tylko że ta druga taka strasznie blada, okres powinnam dostać tydzień temu w środę, miałam różne objawy nudności nawet zemdlałam. Ja teraz nie dawno wstałam poszłam się załatwić patrzę na chustecze czerwone czy jest to możliwe żebym dostała okres ? Po tygodniu opóźnienia ? 
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Kochane mam taki problem, mianowicie robiłam w poniedziałek test wyszło mi 2 kreski tylko że ta druga taka strasznie blada, okres powinnam dostać tydzień temu w środę, miałam różne objawy nudności nawet zemdlałam. Ja teraz nie dawno wstałam poszłam się załatwić patrzę na chustecze czerwone czy jest to możliwe żebym dostała okres ? Po tygodniu opóźnienia ?![]()
Do lekarza nie czekaj ani chwili może nic się nie dzieje a może dostaniesz leki i będziesz musiała lezec nie ma co ryzykować. Trzymam kciuki
Przepisał mi lek o nazwie Duphaston i mam brać wrazie gdyby mnie brzuch bolałNajlepiej isc za 2 tyg lekarz ma racje.
Ja tez sie pospieszylam w pierwszej i nic widac nie było.
Powinien dac w razie w progesteron ...
jasani
Fanka BB :)
Duphaston to nie jest lek przeciwbólowy tylko progesteron i powinnaś go brać regularnie co najmniej 3x1. To jest jedzenie dla zarodka i w przypadku jego braku ciąża obumiera.Przepisał mi lek o nazwie Duphaston i mam brać wrazie gdyby mnie brzuch bolał
DokładnieDuphaston to nie jest lek przeciwbólowy tylko progesteron i powinnaś go brać regularnie co najmniej 3x1. To jest jedzenie dla zarodka i w przypadku jego braku ciąża obumiera.
Dziwne, ja w ciąży Duphaston przyjmowałam regularnie, bez żadnych przerw - tak zalecił lekarz. Takie przyjmowanie go w sytuacji, w której coś Cię boli chyba nic nie da ... Może warto wybrać się na konsultacje do innego lekarza? I wcześniej zrobić badanie beta hCG.Przepisał mi lek o nazwie Duphaston i mam brać wrazie gdyby mnie brzuch bolał
reklama
Właśnie jutro wybieram się do innego bo dla mnie też jest to trochę dziwne a po za tym nadal nie wiem czy jestem w tej ciąży czy nieDziwne, ja w ciąży Duphaston przyjmowałam regularnie, bez żadnych przerw - tak zalecił lekarz. Takie przyjmowanie go w sytuacji, w której coś Cię boli chyba nic nie da ... Może warto wybrać się na konsultacje do innego lekarza? I wcześniej zrobić badanie beta hCG.