lenamarlena
Zaciekawiona BB
Nie widziałam nic nwm powiedział tylko ze potwierdza ciaze ale nic tam nie widzi i mam za tydzień przyjść z nowuHmm - a widziałaś pęcherzyk na USG? Na jakiej podstawie to stwierdził?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie widziałam nic nwm powiedział tylko ze potwierdza ciaze ale nic tam nie widzi i mam za tydzień przyjść z nowuHmm - a widziałaś pęcherzyk na USG? Na jakiej podstawie to stwierdził?
Mam dopiero termin za tydzień we wtorek a jak myślisz witch84 pęcherzyk się już może nie pojawić wogóle czy tak naprawdę może myc młodsza ciąza ?To ja bym poszła na betę i z wynikiem jak najszybciej do innego lekarza.
Zrób betę, bo wynik bety pokaże czy ten pęcherzyk już powinno być widac czy nie.Mam dopiero termin za tydzień we wtorek a jak myślisz witch84 pęcherzyk się już może nie pojawić wogóle czy tak naprawdę może myc młodsza ciąza ?
Zrób betę, bo wynik bety pokaże czy ten pęcherzyk już powinno być widac czy nie.
KIedy miałas ostatnią miesiączkę?
wiadomo, że pewnie nie wtedy, ale wiek ciazy liczy się od pierwszego dnia poprzedniej miesiączki.17 października miałam ostatni dzień okresu ale do zapłodnienia doszło napewbi później
Ok dziekuje za radewiadomo, że pewnie nie wtedy, ale wiek ciazy liczy się od pierwszego dnia poprzedniej miesiączki.
moze być tak, że ciąża jest młodsza, ale jednak jak ten lekarz Ci dziwnie powiedział, bo pecherzyka nie widać.
Ja bym zrobiła betę i poszla do innego lekarza.
No ale gdyby to nie była ciąza to ginekolog nie potwierdził by raczej ciazy a on potwierdził dodam jeszcze że mam cyste na prawym jajniku ale to raczej nie ma nic wspólnegoWg OM jest napisane, że w momencie USG byłaś 6t1d. Na tym etapie już widać pęcherzyk z zarodkiem, a często można dojrzeć pulsujące serce.
Idź do labu i zrób betę. Będziesz wiedziała na czym stoisz - czy to wogóle ciąża, czy masz jakieś zawirowania hormonalne i tylko przesunął Ci się okres.
PS. Cykl się liczy od pierwszego dnia krwawienia, a nie ostatniego.