Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlaczego przecież to jest nie zly ginekolog i byłam prywatnie opinie ma dobre i nie wydaje mi się ze zle zdiagnozował ciążę ze powiedzial ze to wewnątrz maciczna a nie pozamaciczna objawów tez nie mam żadnych nie plamie nie krwawie nic kapletnie to dlaczego odrazu odpowiedź ze wtorku mogę nie dozyc
Sorki to moja pierwsza ciąza I się też nie znam i się boję to co mam robić jak nie ma nigdzie innego terminu ?Nie wiem co ma do tego:
1. Opinie (często kupione)
2. Że zapłaciłaś bo prywatnie (to nawet gorzej bo ja bym Ci za darmo to powiedziała)
Fakt, dzisiaj 29.11, a czasy ciężkie to nic dziwnego, że lekarz dorabia jako wróżka. Natomiast ja tam osobiście wolę wiedzę medyczną.
Tzn. w sumie wróżbiarstwo też lubię, ale jako radosną odskocznię i zabawę, a nie w momencie gdy na szali jest moje życie
Ps. Niestety dla mnie Twoje wypowiedzi brzmią jak troll, no albo jesteś totalnie głupia (wybacz)
jaki masz opis do tych zdjec? Pecherzyk ciazowy jest ale niestety nie widac pecherzyka zoltkowego i zarodka.Sorki to moja pierwsza ciąza I się też nie znam i się boję to co mam robić jak nie ma nigdzie innego terminu ?
Do żadnego lekarza nie masz wolnego terminu dzisiaj/jutro? Chociażby na znanym lekarzu?Sorki to moja pierwsza ciąza I się też nie znam i się boję to co mam robić jak nie ma nigdzie innego terminu ?
Idź i zrób dzisiaj betę i progesteron. Pisalam Ci to.Sorki to moja pierwsza ciąza I się też nie znam i się boję to co mam robić jak nie ma nigdzie innego terminu ?
Gdzie pani widzi pęcherzyk ciążowy ja nie widzęjaki masz opis do tych zdjec? Pecherzyk ciazowy jest ale niestety nie widac pecherzyka zoltkowego i zarodka.
A co jest na tym pierwszym zdjęciu USG? Bo ciągle wklejasz drugie, które może jest USG torbieli jajnika (?) Te zdjęcia są przypięte do jakiejś kartki. Do opisu wizyty? Jak nie widzisz szans na wbicie się do ginekologa, to możesz spróbować pokazać ten opis swojemu lekarzowi pierwszego kontaktu.Gdzie pani widzi pęcherzyk ciążowy ja nie widzę
Gdzie pani widzi pęcherzyk ciążowy ja nie widzę